Dizzy Fruit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Dizzy Fruit ünlü Gameloft firması tarafından tamamen ücretsiz olarak sunulan bir refleks oyunudur.

Dizzy Fruit refleks ve hafıza üzerine kurulu keyifli bir oyun. Gameloft firması tarafından tasarlanan bu oyundaki amacımız arka arkaya gelen meyveleri dikkatli bir şekilde takip ederek bir öncekiyle aynı olup olmadıklarını tespit etmek.

Renkli ve neşeli grafikleriyle dikkat çeken oyunun en büyük artısı oyunculara arkadaşlarıyla mücadele etme şansı vermesi. Birkaç arkadaşınızla bir araya gelip bu oyunu oynayabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Oyunda süre faktörü de var. Bu sebeple son derece hızlı kararlar vermelisiniz. Bir süre sonra oyun epey hızlanıyor ve takip etmesi zor bir hal alıyor.

Basit bir yapıya sahip olmasına rağmen gerçekten eğlenceli bir deneyim sunan Dizzy Fruit tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Eğer siz de hıza, reflekse ve hafızaya dayalı oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız Dizzy Fruit denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Monsters

    Fruit Monsters mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Fruit Crush

    Fruit Crush, etkileyici grafikleri ve eğlenceli oyun yapısı ile oynarken oldukça eğleneceğiniz ücretsiz bir iOS bulmaca oyunudur.
  • Fruit Heroes Tale

    Fruit Heroes Tale, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu.
  • Fruit Pop!

    Fruit Pop, oynadıkça bağımlısı olacağınız eşleme yaparak tüm meyveleri patlatmanız gereken oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Fruit Splash

    Fruit Splash, üçlü eşleştirme oyunlarından keyif alanların zevkle oynayabilecekleri bir oyun.
  • Fruit Bump

    Fruit Bump, meyvelerin en az üçlü kombinasyon şeklinde eşleştirilmesi ve patlatılması suretiyle oynanan zevkli bir oyun olarak tanımlanabilir
  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master okul öncesi matematik eğitimi için kullanabileceğiniz bir mobil oyundur
  • Dizzy Knight

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu