dj Liker (APK)

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME

dj Liker, Android için Facebook beğeni ve yorum arttırma uygulaması.

dj Liker, Facebook sayfanız için beğeni ve yorum arttırma programı. Facebook gönderilerini çabuk beğenip yorum gönderen gerçek kişilerin oluşturduğu bir topluluğa dayalı bir sistem üzerinden çalışan programı tamamen ücretsiz indirip deneyebilirsiniz.

Facebook sayfası açtınız ancak sayfanıza yeterli ilginin gösterilmediğini düşünüyor, gönderilerinize yapılan yorumları, beğenileri arttırmanın bir yolunu arıyorsanız bunu kısayoldan yapabileceğiniz uygulamalardan biri dj Liker.

Facebook sayfanıza daha fazla ziyaretçi çekmek için tek yapmanız gereken; sayfasına gidip Access Token almak, adımları izlemek ve aldığınız kodu sayfasında en aşağıdaki kutucuya yapıştırmak.

"Not: Uygulamanın çalışması için takipçi ayarlarından “Kimler Beni Takip Edebilir? ayarını Herkes olarak ayarlamalısınız. Durum ve fotoğraflarınız da herkese açık olmalı."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FB Liker

    FB Liker, Facebook hesabınıza bağlanarak Android mobil cihazınızı kullanıp Facebook paylaşımlarınıza yapılan beğenilerini arttırmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulaması.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.
  • TikTok APK

    TikTok APK, eğlenceli şarkıların, videoların paylaşıldığı sosyal medya uygulaması. TikTok videoları izlerken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • TikTok Notes APK

    TikTok Notes APK, TikTok geliştiricileri tarafından piyasaya sürülen bir sosyal medya uygulamasıdır. Kısa videoların yanı sıra kullanıcıların fotoğraf paylaşması hedeflenmiştir.
  • Clubhouse APK

    Clubhouse APK artık Android Google Play'de! Davetiye ile üye olun, farklı konularda sesli sohbetlere katılın.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • 99Türkiye APK

    99Türkiye APK dünyadaki Türkler ile tanışma uygulamasıdır. Birçok farklı ülkeden Türkler ile bir araya gelebilirsiniz.
  • Pingru APK

    Pingru APK, Instagram gizli profil gösterme uygulamasıdır. Pingru APK ile merak ettiğiniz gizli profilleri görebilirsiniz.