djay 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,104 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Djay 2 uygulamasıyla Android cihazlarınızda kendi mixlerinizi yaratmak oldukça kolay hale geliyor.

Djay 2 uygulaması, Android mobil cihazlarını kullanarak DJ'lik deneyimi elde etmek ve güzel remixler hazırlamak isteyenlerin kullanabilecekleri uygulamalardan bir tanesi ve oldukça profesyonel işler çıkarabilmenize imkan tanıdığı için kullanırken oldukça keyif alacağınıza inanıyorum. Hem işlevine göre kolay sayılabilecek arayüzü hem de hızlı yapısı sayesinde kullanırken bir sorun yaşamanız da mümkün değil.

Uygulamanın içerisinde yer alan DJ araçlarının içerisinde çok sayıda farklı seçenek yer alıyor ve böylece istediğiniz ses efektlerini hem canlı olarak uygulayabiliyor, hem de bunları kayıt haline getirerek daha sonra başka yerlerden yayınlama şansına erişebiliyorsunuz.

Eğer yeni bir mix yapmakla uğraşmak istemez ve otomatik olarak bir mix yaratmak isterseniz yine uygulama içerisinde elinizdeki müzikleri otomatik olarak miksleyecek seçenekler de yer alıyor. Spotify ve iTunes ile uyumlu bir şekilde çalışabilmesi sayesinde djay 2'yi kullanırken orada satın almış olduğunuz müzikleri de kullanabiliyor ve bu sayede kendi remixlerinizi en hızlı yoldan yaratabiliyorsunuz.

Otomatik olarak tempo belirleme, gain ayarları, bluetooth desteği gibi bazı ek özellikler sayesinde kullanım kolaylığını arttırmak da mümkün. Seslerinize efektler uygularken ekolayzır ayarlarını değiştirerek istediğiniz ses kanallarını da öne çıkarabiliyorsunuz.

Müzik yapmaya bir yerden başlamak isteyen kullanıcıların severek kullanmalarının mümkün olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

djay 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME

Djay uygulaması, iPhone ve iPod cihazlarınızda kolayca kullanabileceğiniz gelişmiş bir DJ mix yapma uygulaması.

Djay uygulaması, iPhone ve iPod cihazlarınızda kullanabileceğiniz müzik yapma uygulamalarından bir tanesi ve çok sayıda özelliği, sade ve anlaşılır bir şekilde sunabildiği için kesinlikle denemeniz gerekenler arasında yer alıyor. Bilhassa DJ'liğe merak salanların kullanabilecekleri uygulama, böylece istediğiniz müzikleri ve oynatma listelerini çalmanızı, mixler yapmanızı ve otomatik olarak mixler oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Uygulama iTunes ve Spotify ile entegre bir şekilde çalışabildiği için direkt olarak buralarda yer alan müzik kütüphanenizi kullanarak işe başlayabilirsiniz. Hali hazırda çeşitli ses paketleri ve örneklemeler uygulamada olduğu için hazırladığınız mixleri kolayca süslemek ve güzel sonuçlar almak da mümkün.

Elbette ses düzeylerinin ayarlanması, HD ses dalgaları görüntüleme, beat tespiti gibi çeşitli ekstra araçlar ise müzik düzenleme ve mixleme işlemlerinin hızlandırılmasında kullanılıyor. Tüm bilinen popüler müzik formatlarını desteklediği için kayıtlarınızı istediğiniz formatlarda da kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz.

MIDI kontrol cihazlarına sahip olanlar da bu cihazlarını iPhone ve iPod'ları üzerinden kullanabilir ve Djay ile uyumlu bir şekilde çalıştırabilirler.

Eğer mevcut DJ uygulamanızdan sıkıldıysanız ve içeriğinde satın alınabilir ek paketler de bulunan bir uygulama arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voice Changer 2

    Voice Changer 2, sesinizi değiştirerek arkadaşlarınıza şakalar yapmak yada eğlenmek istiyorsanız kullanmanız gereken ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması