Do Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.

Do Camera, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır. Sık sık telefonunuzun kamerasını kullanıyorsanız ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, işinizi çok kolaylaştaracak bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Artık herkesin adını duyduğı IFTTT firması tarafından geliştirilen Do Camera, öncelikle iPhone ve iPad için çıkmıştı. Artık Android cihazlarınızda da kullanma şansına sahipsiniz. Uygulamanın en önemli özelliği çektiğiniz fotoğrafları kolayca paylaşmanıza imkan tanıması diyebilirim.

Do Camera ile çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz herhangi bir sosyal platformda kolayca paylaşabiliyorsunuz. Uygulama, bu paylaşımları otomatik olarak belirlediğiniz kanallara yönlendirerek Facebook, Evernote, Dropbox ve diğer sosyal ağlara gönderiyor.

Uygulama, kullanımı da gayet kolay olacak şekilde tasarlanmış. Uygulama ile kişiselleşmiş bir paylaşım deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Ailecek çekildiğiniz fotoğrafları Facebook'a gönderebiliyor, yaratıcı ve sanatsal denemelerinizi Tumblr'a aktarabiliyor ve dökümanları Evernote'a yükleyebiliyorsunuz.

Uygulamanın en güzel tarafı size zamandan ve emekten tasarruf ettirmesi diyebilirim. Bu sayede paylaşmak istediğiniz fotoğrafları tek tek incelemekle zaman kaybetmiyorsunuz. Eğer siz de sık sık fotoğraf paylaşmayı seviyorsanız bu uygulamayı indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Do Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME

Do Camera sayesinde farklı işlemleri birbirine bağlayabiliyor ve bu sayede otomatikleştirilmiş bir mobil cihaz kullanım deneyimi yaşayabiliyoruz.

IFTTT (If This Then That) imzası taşıyan Do Camera, sık sık fotoğraf çeken kullanıcıların işlerini kolaylaştıran bir uygulama ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Do Camera'yı hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabilme şansına sahibiz.

Uygulama sayesinde çektiğimiz fotoğraflar otomatik olarak belirlediğimiz kanallara yönlendiriliyor. Örneğin herhangi bir fotoğraf çektiğimiz zaman bunu Facebook, Evernote, Dropbox ve diğer birçok kanal üzerinde anında paylaşabiliyoruz.

Uygulama arayüzü mümkün olduğunca basit ve işlevsel olacak şekilde hazırlanmış. Tüm fonksiyonlara anında ulaşabiliyoruz.

Do Camera ile yapabileceklerimizin sınırını adeta biz belirliyoruz. Oluşturabileceğimiz komut sistemleri arasında şunlar mevcut;

  • Aile fotoğraflarını Facebook'a aktar,
  • Yaratıcı fotoğrafları Tumblr'da paylaş
  • Dokümanları Evernote'a yükle
  • İş ile ilgili fotoğrafları şu kişilere email olarak gönder

Liste beklentilerimize göre şekilleniyor ve bu konuda herhangi bir kısıtlama yok. Uygulamanın hem zamandan hem de emekten tasarruf sağladığını belirtmem gerekiyor. Açıkçası kullanım olarak son derece rafine bir deneyim sunan Do Camera'yı işlerini daha hızlı tamamlamak isteyen herkese öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Canon Camera Connect

    Canon marka fotoğraf makinelerinizi Android cihazlarınıza bağlayabilir ve yönetebilirsiniz.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.