Doctor Kids 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.

Doctor Kids 2, çocukların oynayabileceği doktorculuk oyunu. Ameliyatların nasıl gerçekleştirildiğini eğlenceli yoldan öğreten Android oyununda çocuk doktoru olarak görev alıyorsunuz. 6 adet mini oyunla vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Çocuğunuz için telefon/tabletinize gönül rahatlığıyla indirebileceğiniz eğitici oyunlardan biri Doctor Kids. İğne yapma, yaraya dikiş atma, röntgen çekme, ultrasona sokma, mide yıkama, acil yardım ve daha pek çok işi ufak bulmacalarla eğlendirerek uygulatan harika bir mobil oyun. Karakterlerin ameliyat sırasında verdiği tepkiler, animasyonlar, çizgi film stili görselleriyle de dört dörtlük bir oyun karşımızda.

Erkan Calp

Doctor Kids 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Doctor Kids 2, çocukların oynayabileceği doktorculuk oyunu.

Doctor Kids 2, çocuk doktoru olarak ameliyatlara girdiğimiz, rengarenk görsel ve animasyonlarıyla bizi çeken eğlenceli bir mobil oyun. iPhone ve iPad’inizde oyun oynayan çocuğunuz için gönül rahatlığıyla indirip beğenisine sunabilirsiniz.

iOS platformunda da ücretsiz olan doktorculuk oyununda birbirinden önemli ameliyatlara katılıyorsunuz. Ameliyatlar, mini oyunlar şeklinde hazırlanmış. Ultrasona girme, yaraya dikiş atma, mide temizleme, iğne vurma dahil pek çok tıbbi tedavi uyguluyorsunuz. Ameliyatlara girme dışında zor durumda olan, yardım bekleyen insanları kurtarıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doctor Kids

    Doctor Kids, çocukların beğenerek oynayabileceği bir hastalık iyileştirme ve ameliyat yapma oyunudur.
  • Doctor Kids 4

    Hastalıkları tedavi etmeye çalışacağız.
  • Cruise Kids

    Cruise Kids, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz enteresan bir seyahat oyunu.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Hand Doctor

    Hand Doctor, elinde yara ve hastalık belirtileri olan hastaların ellerini tedavi edeceğiniz eğitici ve eğlenceli bir Android çocuk oyunudur.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • YouTube Kids

    YouTube Kids, çocuklar için özel içerikler sunan YouTube uygulaması.