Doctor Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,202 TOPLAM İNDİRME

Doctor Kids, çocukların beğenerek oynayabileceği bir hastalık iyileştirme ve ameliyat yapma oyunudur.

Doctor Kids, hastalıkları iyileştirmeye çalıştığınız eğlenceli bir doktorculuk oyunudur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Doctor Kids ile eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Kliniğe gelen hasta çocukları iyileştirmeye çalıştığınız oyunda küçük hastalara yardım ediyor ve sağlık sorunlarını gidermeye çalışıyorsunuz. Farklı alanda hastalıklarla savaşıyor ve benzersiz ameliyatlara giriyorsunu. Diş çekme, kırık düzeltme, diş ameliyatı ve röntgen çekme gibi işlemleri yapabildiğiniz oyunda zevkli vakit geçirebiliyorsunuz. Özellikle çocukların beğenerek oynayacağı Doctor Kids, çocukların doktarlara ısınmasına yardımcı olabilir. Yüksek kaliteli görsellerin de yer aldığı oyunda sonsuz oyun keyifi yaşıyorsunuz. Hastalıkları iyileştirere deneyim kazanıyor ve farklı ilaçları hastalarınıza önerebiliyorsunuz.

Kolay bir oynanışa sahip olan Doctor Kids, boş zamanlarınızda eğlenebileceğiniz harika bir oyundur. Acil vakalara da yetişmeye çalıştığınız oyunda hastalarınızı hayatta tutmanız gerekiyor. Doctor Kids oyunu mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur.

Doctor Kids oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Doctor Kids

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Doctor Kids, çocukların beğenerek oynayabileceği bir hastalık iyileştirme ve ameliyat yapma oyunudur.

Doctor Kids, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir doktorculuk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Son derece eğlenceli bir oyun olan Doctor Kids ile hastalıkları iyileştirmeye çalışıyorsunuz.

Hasta çocukları iyileştirmeye çalıştığınız bir oyun olan Doctor Kids, farklı türde hastalıklara sahip çocukları iyileştirmeye çalıştığınız bir oyun olarak dikkatimizi çekiyor. Küçük hastalara yardım ettiğiniz oyunda bir çocuk hastanesinde çalışıyorsunuz. Uzman doktor olmaya çabalıyor ve benzersiz hastalıkları tedavi ediyorsunuz. Ayrıca oyunda farklı mini oyunlar oynayabiliyor ve zevkli vakit geçirebiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceği bir oyun olan Doctor Kids, mutlaka telefonunuzda olması gereken bir oyundur. Çocuklara doktorları sevdirmeyi de başaran oyunda diş ameliyatından kırık düzeltmeye, röntgen çekmeden grip gidermeye kadar tüm hastalıklarla karşılabiliyorsunuz. Sonsuz oyun moduna da sahip olan Doctor Kids'i mutlaka denemelisiniz.

Kolay bir oynanışa sahip olan Doctor Kids oyununda aynı zamanda ambulans kullanıyor ve acil vakalara yetişmeye çalışıyorsunuz. Zevkli bir doktorculuk oyunu olan Doctor Kids'i mutlaka denemeniz gerekiyor.

Doctor Kids oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doctor Kids 2

    Doctor Kids 2, çocuk doktoru olduğunuz eğlenceli Android oyunu.
  • Doctor Kids 4

    Hastalıkları tedavi etmeye çalışacağız.
  • Cruise Kids

    Cruise Kids, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz enteresan bir seyahat oyunu.
  • Hand Doctor

    Hand Doctor, elinde yara ve hastalık belirtileri olan hastaların ellerini tedavi edeceğiniz eğitici ve eğlenceli bir Android çocuk oyunudur.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Memory Game For Kids

    Memory Game For Kids, görsel olarak şekilleri eşleştirip hafıza geliştirmeye yarayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android çocuk oyunu.
  • Coloring Book for Kids

    Coloring Book for Kids, son derece basit ve kullanımı kolay şekilde geliştirilen bir Android çocuk boyama kitabı uygulaması.
  • YouTube Kids

    YouTube Kids, çocuklar için özel içerikler sunan YouTube uygulaması.