Does Not Commute

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
398 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Does Not Commute, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Does not Commute ilginç bir oyun yapısına sahip olan ve araç sürüş yeteneklerinizi test etmenizi mümkün kılan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Does not Commute'da temel olarak küçük bir kasabada araç kullanmaya çalışıyoruz. Bu kasabada herkes bir yere gidip gelmeye çalışıyor. Biz de bu yolculuklarında araçları başlangıç noktalarından gitmek istediklere yerlere götürmeye çalışıyoruz. Bu iş başta kolay olsa da sonradan oyunun yapısı nedeniyle işler karışıyor. İlk başta yollar boş iken oyun sizin üzerinden geçtiğiniz yolları kaydediyor. Sonras ise kasabadaki diğer insanlar geçtiğiniz yolları kullanıyorlar. Bu nedenle aynı rotayı izlemeniz bir süre sonra zorlaşıyor.

Does not Commute'da zamana karşı yarışırken kaza yapmamaya ve can kaybına sebep olmamaya çalışıyoruz. Oyunun kendine has stratejik bir oynanışı var. GTA serisinin ilk iki oyununda olduğu gibi araçlarımızı kuşbakışı olarak yönetiyoruz. Oyunda arabaların yanısıra tekneler gibi su araçlarını da yönetebilmekteyiz.

Güzel grafiklere sahip bir oyun olan Does not Commute'un ücretsiz versiyonunda oyun sonlandığında oyuna baştan başlamaktasınız. Oyunun tam sürümünü satın aldığınızda ise kontrol noktalarından devam edebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Does Not Commute

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
55.4 MB DOSYA BOYUTU

Does Not Commute, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.

Does Not Commute, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve farklı bir yarış oyunudur. Aslında bu oyuna yarış demek haksızlık olacak zira oyun daha çok strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Ödüllü Smash Hit oyununun yapımcıları tarafından geliştirilen stratejik bir araba kullanma oyunu olan Does Not Commute de bir paradoksa tanıklık ediyorsunuz ve trafik karmaşasını kendiniz yaratıyor ve kendiniz şikayet ediyorsunuz.

Yalnızca bir yarış oyunu olmakla kalmayan oyunda aynı zamanda etkileyici ve sizi içine çeken bir hikaye de bulunuyor. Daha doğrusu tek bir hikaye değil, oyundaki bütün karakterlerin ayrı ayrı hikayeleri bulunuyor ve onların sırlarını açığa çıkarıyorsunuz.

Oyunda amacınız trafikte dolaşan sosisli kamyonları, spor arabaları, okul arabalarını ve daha pek çok farklı arabayı siz kontrol ediyorsunuz. Hepsinin bir yerlere ulaşması gerekiyor ve bunu zamanında yapmaları gerekiyor. Siz de bunları kaza yapmadan sağ salim zamanını da geçirmeden stratejik olarak planlama yaparak gidecekleri yerlere ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Yani oyundaki bütün arabaları siz kullanıyorsunuz.

Oyunun grafiklerine gelecek olursak, 3D tarzda ve oyun hamurlarıyla yapılmış gibi görünen bir şehirdesiniz. Fakat mekanlar, arabalar ve ortamlar etkileyici derecede gerçekçi. Bununla birlikte hava durumu değişiklikleri de oyuna güzel bir hava katıyor. Ayrıca oyunu kuş bakışı olarak yönetiyorsunuz. Bu da sanki Google Haritalar'da oyun oynuyormuşsunuz hissi veriyor.

Enteresan ve hoş bir oyun olan Does Not Commute'ü indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Commute: Heavy Traffic

    Commute: Heavy Traffic mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Do Not Speed

    Do Not Speed'de seçtiğimiz araçla geniş şehir yollarında istediğimizi yapabiliyoruz.
  • Do Not Crash

    Do Not Crash, çift şeritli yolda son hız sürmenizi isteyen zorlu araba yarışı oyunu.
  • Floating Stickies

    Floating Stickies uygulamasında akıllı telefonunuzun ekranına yapışkan not kağıtları ekleyebilmeniz mümkün.
  • Squid

    Squid uygulaması akıllı telefonlarınızda gelişmiş bir not alma deneyimi sunuyor.
  • Hypernotes

    Hypernotes, Zettelkasten yöntemine göre ortak çalışmaya dayalı bir not alma uygulamasıdır.
  • Notin

    Notin uygulamasını kullanarak hatırlamak istediğiniz notları bildirim çubuğunda görüntüleyebiliyorsunuz.
  • Diaro

    Diaro uygulamasıyla akıllı telefonlarınızda günlük tutabilmeniz kolay hale geliyor.