DOFUS Touch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

DOFUS Touch, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir online macera oyunu.

DOFUS Touch, Japon çizgi filmlerini anımsatan detaylı üç boyutlu renkli görsellere sahip macera oyunu. Büyük ekranlı Android telefon veya tablette oynanması gerektiğini düşündüğüm yapım bizleri sınırları olmayan bir dünyanın içerisine alıyor. Dragonlar, yaratıklarla çevrili, dünya genelinde oyuncularla savaştığımız uzun soluklu bir mobil oyun.

Efsanevi dinozor yumurtaları için avlanırken sınırlamaların olmadığı bir dünyada yolculuğa çıktığımız, dünya genelinde oyuncularla tanıştığımız, kendi efsanemizi oluşturduğumuz ilginç bir yapım olan DOFUS Touch’da 15 farklı sınıftan karakter seçimi yapabiliyoruz. Kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebiliyoruz.

Yaratıklara karşı korkusuzca savaşma, loncanın lideri olma, epik görevleri tamamlayıp ödül kazanma, topraklarımızı genişletme, hatta sadece sohbet etmek için bile girebildiğimiz farklı bir oyun DOFUS Touch. Harita üzerinden ilerlenen savaş – strateji odaklı oyunlara ilginiz varsa tavsiye ederim.

Erkan Calp

DOFUS Touch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

DOFUS Touch, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir online macera oyunu.

DOFUS Touch, çizgi film stili yüksek kalitede detaylı grafiklere sahip birçok türü harmanlayan kaliteli bir mobil oyun. Harita üzerinden ilerlendiğinden iPad veya iPhone Plus modelinde oynamanızı tavsiye edeceğim oyunda görev bazlı tekil ilerleme ve online olup diğer oyuncular arasına katılma şansınız var.

iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda seçebildiğimiz 15 karakter sınıfı var. Savaşmadan duramayan karakterlerimizin elde ettiği her zafer daha da güçlenmelerini sağlıyor. Tabii ki de yetenek geliştirme süreci hızlı işlemiyor. Düşmanların daha az olmasından daha az savaşa katıldığımız oyuna ısındırma bölümlerini geçip yüzlerce seviye atladıktan sonra güçlü bir karakter elde edebiliyoruz. Karakterin önemi tekil oynamada da önemli ancak online dünyaya adım attığımızda önem derecesini artırıyor.

Dinozor yumurtalarını toplama, yaratıklarla savaşma, kaynakları ele geçirip topraklarımızı genişletme, loncalara liderlik etme, turnuvalara katılma ve daha pek çok şey yaptığımızda oyun sınırların olmadığı bir dünyada geçiyor. Oldukça geniş bir haritada ilerliyoruz. Bu noktada oyunun bolca zamanı olan oyunculara hitap ettiğini söylemeliyim. Bir süreliğine açıp oynayabileceğiniz bir oyun kesinlikle değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dofus Touch Early

    Erken erişimde maceraya çıkacağız.
  • DOFUS Pets

    DOFUS Pets oyununda size özel olarak verilen yumurtaları çatlatın ve kendi hayvan karakterinizi seçerek onu beslemeye başlayın.
  • Bombing Bastards: Touch!

    Bombing Bastards: Touch! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!
  • Touch By Touch

    Touch By Touch, süper kahramanlarla canavarları karşı karşıya getiren bir Android oyunu.
  • Assistive Touch APK

    Assistive Touch APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yardımcı araçtır.
  • RollerCoaster Tycoon Touch

    RollerCoaster Tycoon Touch, Android platformunda ücretsiz oynanabilen en iyi lunapark oyunu.