Dog Walker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Dog Walker, Android cihazlarınızda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir köpek gezdirme oyunudur.

Dog Walker, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği ve minik karakter Alex'e yardım edecekleri bir köpek gezdirme oyunu. Köpeklerin bakım aktivilerini zamanında ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesinde Alex'e yardım ettiğimiz bu oyunda, beklenmedik zorluklarla baş etmeye çalışıyoruz. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden her yaştan insanın beğenerek oynayacağı bir dünyaya hazır mısınız? 

Alex sabahları köpek gezdirmeye çıkan minik kahramanımız olarak karşımıza çıkıyor. Köpeklerin bakım aktivitelerinin yanı sıra çeşitli zorlukları da aşmaya çalıştığımız Dog Walker oyununda, mahallenin beklenmedik olaylarıyla baş etmemiz gerekiyor. Öncelikle Alex'i giydirirek işe koyuluyoruz. Yaralı köpek yavrularını iyileştirmeden tutun da kayıp köpekleri aradığımız enteresan bir maceraya tanık olacağız. Bunların yanında bakımını üstlendiğimiz minik köpekleri yeri gelecek şımartacağız, yeri gelecek ilgi göstereceğiz veya yeri gelecek image maker olarak yapabileceklerimizin daha fazlasını göstereceğiz. 

Oyunun sandığınızdan zor olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çok fazla ayrıntı barındırıyor ve arada geçen mini oyunları da oynamamız gerekiyor. Hayvanları iyileştirmek, Alex'in enerjisini kontrol etmek, köpekler için çeşitli tasmalar ve süsler hazırlamak gerçekten belli bir deneyim gerektiriyor. Ama kısa zamanda bu zorlukları da aştıktan sonra oyundan alacağınız tadın iki katına çıkacağını da söylemeliyim. 

Herkesin denemesi gereken Dog Walker oyununu ücretsiz olarak Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Eğlenerek vakit geçirebileceğiniz nadir oyunlardan biri olduğunu düşünüyorum, mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Dog Walker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
68.1 MB DOSYA BOYUTU

Dog Walker, iPhone ve iPad cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir köpek gezdirme oyunudur.

Dog Walker, pek çok oyunseverin güzel vakit geçirebileceği ve köpeklerin bakım aktivilerini gerçekleştirdiğimiz bir köpek gezdirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinden rahatlıkla oynayabileceğimiz oyunda, Alex'in zorluklara göğüs germesine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğlenceli vakit geçirmenize olanak sağlayan oyuna ve ayrıntılarına hayran kalacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim. 

Alex isimli minik karakterimizi yöneteceğimiz Dog Walker, köpeklerin bakım aktivitelerini yapmamıza olanak veren eğlenceli bir yapım. Öncelikle Alex'i giydirerek ve içeceğini hazırlayarak işe başlıyoruz. Onun enerjisini de oyuna dahil etmek güzel bir ayrıntı olmuş. Daha sonra dışarı çıkıyoruz ve köpeklerimizi gezdirmeye başlıyoruz. Dog Walker'ın sadece bu amaçla oynandığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Beklenmedik olaylarla karşılaşıyor ve çeşitli zorlukları aşmaya çalışıyoruz. 

Köpekler yaralandığında onları tedavi etmemiz gerekecek. Bunlar için cımbız, buz paketi veya daha fazla eşyayla hazır olmamız gerekiyor. Bazı köpekler ilgi istiyor, bazıları da şımartılmak. Onların isteklerini de göz önünde bulundurarak oyunu daha eğlenceli bir hale getiriyoruz. Bunların yanında mini oyunlarda bulunuyor. Anahtar bulma, dondurma kamyonetini tamir etme veya köpekleri yakalama gibi eğlenceli aktiviteler var. Hepsini sabırla ve eğlenerek yapacağınızı düşünüyorum. 

Çeşitli ayrıntıların oyuna tat kattığını söylemeliyim. Kayıp köpekleri bulmaya çalışmaktan tutun da köpek yavruları için tasmalar veya süsler hazırlamamız isteniyor. Yaptığımız aksesuarlardan da bazı hediyeler kazanıyoruz. Zorlukları aşıp, belli bir seviyeye geldikten sonra Alex'in köpek festivaline yetişmesine yardımcı olmak ve onu kontrol etmek gerçekten bir süre sonra zevkli olacak. 

Herkesin denemesi gereken Dog Walker oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eğlenerek vakit geçirebileceğiniz nadir oyunlardan biri olduğunu düşünüyorum, mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Talking Lady Dog

    My Talking Lady Dog, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir evcil hayvan oyunudur.
  • Talking Ben the Dog Free

    Talking Ben the Dog Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • My Talking Dog 2

    My Talking Dog 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda oynanabilecek bir sanal evcil hayvan oyunudur.
  • DogGO Walker

    DogGO Walker uygulamasında, köpeğinin gezdirilmesini isteyen kullanıcılara hizmet verebilirsiniz.
  • Hot Dog Truck

    Hot Dog Truck'ta birbirinden lezzetli hot dog'lar yapıp müşterilerimize servis ediyoruz.
  • Dog and Chicken

    Dog and Chicken, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Dog Run - Pet Dog Simulator

    Mobil cihazınızda bir köpeği yönlendireceksiniz.
  • Doggy Dog World

    Doggy Dog World'te köpeklerin kontrolünü ele alıyor ve şehirde dolaşmaya başlıyoruz.