DogGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

DogGO uygulamasında köpek gezdirme hizmetinden faydalanabilirsiniz.

DogGO uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden köpeğinizi gezdirecek birilerini bulabiliyorsunuz.

Evinizde köpek besliyorsanız ve yoğunluk-yorgunluk vb. durumlardan dolayı köpeğinizi gezdiremiyorsanız, DogGO uygulaması üzerinden bu hizmeti alabiliyorsunuz. Büyük  bir titizlikle seçilen DogGO Walker’ları sizlere sunan DogGO uygulamasında, önceden rezervasyon yaptırarak köpeğinizin gezdirilmesini sağlayabilirsiniz.

Şimdilik İstanbul’da hizmet veren DogGO uygulamasında, köpek sahibi herkes kaydolarak köpek gezdirme hizmeti alabiliyorlar. Köpeğinizi emanet ettikten sonra uygulama üzerinden GPS takibi yapabilmenize de olanak tanıyan DogGO uygulamasında, anlık fotoğraf da talep edebiliyorsunuz. Yürüyüşün ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini, köpeğinizin yürüdüğü mesafeyi, hava durumunu, köpeğinizin nereye kaç defa tuvaletini yaptığını görebileceğiniz DogGO uygulamasında, ödemelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Eğer siz de müsait olmadığınız zamanlarda köpek gezdirme hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, DogGO uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

DogGO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Köpeğinizi gezdirecek vaktiniz yoksa, DogGO uygulaması üzerinden köpek gezdirme hizmeti satın alabilirsiniz.

Müsait olmadığınız zamanlarda köpeğinizi gezdirecek birilerini arıyorsanız, iOS işletim sistemli cihazlarınıza DogGO uygulamasını indirebilirsiniz.

İşten, okuldan vb. yorgun döndüyseniz ve küçük dostunuzu gezdirecek zaman bulamıyorsanız, DogGO uygulaması ile köpek gezdirme hizmeti satın alabilirsiniz. Özenle seçilen kişilerden oluşan DogGO Walker ekibi, çeşitli durumlardan dolayı köpeklerini gezdirmeye çıkamayan kullanıcıların imdadına koşuyor ve belirli bir ücret karşılığında bu hizmeti sağlıyorlar.

Uygulama üzerinden seçeceğiniz DogGO Walker, belirlediğiniz süre boyunca köpeğinizi güvenle gezdirip tekrar size teslim ediyor. Uygulama üzerinden GPS takibi yapabileceğiniz ve dilerseniz fotoğraf talep edebileceğiniz DogGO uygulamasında köpeğiniz ne kadar yürümüş, nereye kaç defa tuvaletini yapmış, yürüyüş ne zaman başlayıp ne zaman bitmiş veya hava durumu nasıl gibi sorulara yanıt bulabilirsiniz. Dilerseniz aylık paket satın alarak hep aynı kişiyle çalışma fırsatı bulabileceğiniz DogGO uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DogGO Walker

    DogGO Walker uygulamasında, köpeğinin gezdirilmesini isteyen kullanıcılara hizmet verebilirsiniz.
  • Super Doggo Snack Time

    Doggo için atıştırmalık zamanı!
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.