Dombalak Ses Tarayıcısı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,514 TOPLAM İNDİRME

Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.

Dombalak Ses Tarayıcısı hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir müzik indirme uygulamasıdır.

Android cihazlar için özel olarak geliştirilen bu faydalı uygulama sayesinde reklam dolu internet sayfalarında aradığınız müziği bulmak için vakit kaybetmeden istediklerinizi indirebilirsiniz.

Uygulamanın en iyi taraflarından bir tanesi de kolaylıkla kullanılabilen arayüzü. Ekranın üst kısmında bulunan arama alanını kullanarak indirmek istediğiniz parçanın ismini yazıp aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu aşamadan sonra uygulama kısa bir arama sürecinden sonra aradığınız anahtar kelimeleri göz önünde bulundurarak uygun sonuçları listeliyor. Çıkan listeden istediğiniz parçaları seçerek cihazınıza indirebilir ve lokal olarak saklayabilirsiniz.

Genel olarak sade ve gereksiz ayrıntılardan arındırılmış bir kullanım deneyimi sunan Dombalak Ses tarayıcısı, müzikle arası iyi olan herkes tarafından mutlaka denenmeli.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torch Music

    Torch Music, popüler internet tarayıcısı Torch'un geliştiricileri tarafından Android kullanıcıları için geliştirilen çevrimiçi bir müzik uygulamasıdır.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Konusma ve Ses kayıt - ASR

    Konusma ve Ses kayıt - ASR ile kolayca ses kaydı yapabiliyoruz
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Darbuka Çal

    Darbuka Çal, Android cihazlarınızda darbuka çalma deneyimini yaşayabileceğiniz güzel bir ses ve müzik uygulamasıdır.
  • Remixlive

    Remixlive, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir ses ve müzik uygulamasıdır.