Domino City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Zorlu düzeylerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı bir beceri oyunu

Domino City, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan bir mobil oyun olan Domino City ile zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Oyunun adındanda anlayabileceğiniz gibi dominolarla oynanan sürükleyici bir mobil oyun olan Domino City, doğru desenleri oluşturup ilerlediğiniz bir mobil oyundur. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda harika grafikler yer alıyor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda dominoları uygun yerlerine yerleştirmeniz gerekiyor. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de çalıştırabiliyorsunuz. Can sıkıntınızı giderebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Eğer boş zamanlarınızı değerlendirmek için bir oyun arıyorsanız Domino City mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir mobil oyundur. Zorlu düzeylerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Doğru desenleri oluşturmak için dikkatli olmanız gereken Domino City oyununu sakın kaçırmayın.

Domino City oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Domino City

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu ve keyifli bir beceri oyunu

Domino City, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunudur. Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil oyun olan Domino City, bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Domino City, sürükleyici kurgusu ve zorlu bölümleriyle dikkat çekiyor. Birbirinden zorlu bölümleriyle karşımıza çıkan oyunda son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Oyunun adındanda anlayabileceğiniz gibi dominolarla oynanan sürükleyici bir mobil oyun olan Domino City, doğru desenleri oluşturup ilerlediğiniz bir mobil oyundur. Tek parmak ile oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi dikkatli bir şekilde kullanmanız gerekiyor. Metroda, otobüste ya da herhangi bir toplu taşımada rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

Domino City oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • My 2048 City

    My 2048 City, 2048 bulmaca oyunu kurallarına göre oynanan şehir kurma oyunu.
  • City 2048

    City 2048, Android platformunda popüler bulmaca oyunu 2048'in şehir sürümü olarak öne çıkıyor.
  • Skeleton City: Pop War

    Skeleton City: Pop War, Android cihazlar için üretilmiş bir savaş temalı bulmaca oyunu.
  • Higgs Domino Island

    Farklı bir domino oyununa hazır ol!
  • Lumino City

    Maketten tamamı el yapımı dünyada geçen benzersiz bir bulmaca macera oyunu
  • Short Fused

    Renkli ve kaliteli görsellere sahip olan bir bulmaca oyunu
  • Escape City

    Escape City, suç çeteleri tarafından yönetilen şehri içerisinde bulunduğu durumdan kurtarmaya çalıştığımız bir Android oyunu.