Domino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Domino taşlarını deviriyoruz.

Domino, domino taşı devirme oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Yüzlerce, binlerce, hatta milyonlarca domino taşını dizip tek dokunuşla devirme şovunu oyuna çeviren Ketchapp, yine harika bir iş çıkarmış. Ufak dokunuşlar yaparak domino taşlarının devrilmesini sağladığınız, zorluk seviyesi gittikçe yükselen süper eğlenceli bir mobil oyun.

Basit görselli, kolay kontrollü, ufak boyutlu, bağımlılık yapan mobil oyunların geliştiricilerinden biri olan Ketchapp, Domino adını verdiği oyunda odaklanma, sabır ve refleksleri ölçüyor. Mümkün olduğunca fazla domino taşı devirmeye çalışıyorsunuz. Domino taşları hazır dizili; size sadece bağlantı noktalarında dokunuş yapmak kalıyor. Çizgiyle ayrılan noktalarda ekrana basitçe dokunarak görsel şovu devam ettiriyorsunuz lakin zamanlamanız kusursuz olmalı. Bağlantıyı sağlayan domino taşını tam zamanında koymazsanız oyun direkt sonlanıyor. Reklamları izleyerek kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Oyun boyunca gelen altınlarla da yeni domino taşlarının kilidini açıyorsunuz.

Erkan Calp

Domino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
148.9 MB DOSYA BOYUTU

Eksik domino taşlarını koyarak görsel şölen yaratın.

Domino, domino taşlarıyla yapılan görsel şovun mobil oyun versiyonu. Sıranın eksik taşlarını koyarak domino taşlarının kusursuzca devrilmesini sağlamaya çalıştığınız eğlence dolu bir mobil oyun. Mobildeki en zor oynaması zevkli domino taşı devirme oyunu; Tam zaman geçirmelik, vakit öldürmelik.

Ketchapp’ın tüm oyunları gibi tamamen ücretsiz diğer bir deyişle kuruş harcamadan keyifle oynayacağınız bir oyun Domino. Odaklanma, zamanlama (refleks de diyebiliriz) ve sabır gerektiren bu oyunda amaç; mümkün olduğunca fazla sayıda domino taşı devirmek. Domino taşlarını dizmekle uğraşmıyor, ufak dokunuşlarla eksikleri tamamlıyorsunuz. Bağlantıyı sağlayan taşlar beyaz çizgiyle işaretlenmiş noktalarda oluyor. Burada ekrana basitçe dokunarak taşı yerine koymuş oluyorsunuz. Biraz erken ya da geç davranırsanız, oyun sonlanıyor ve ikinci bir şans veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Domino Smash

    Dominoları devirirken puanları topla.
  • Domino Village

    Doğru dominoyu devirin ve tüm halkanın devrilmesini sağlayın.
  • Domino's Pizza Türkiye

    Domino's Pizza Türkiye, Domino's Pizza'dan siperiş verme işlemlerinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Yalla Ludo - Ludo&Domino

    Yalla Ludo - Ludo&Domino İndir Android: Online kızma birader ve domino oynayın.
  • Higgs Domino Island

    Farklı bir domino oyununa hazır ol!
  • Dominoes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir domino oyunudur.
  • Domino City

    Zorlu düzeylerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı bir beceri oyunu
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.