Don't Touch The Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!

Don't Touch The Zombies, hem tek hem de çok oyunculu mod sunan aksiyon yüklü zombi oyunu. Android platformundaki diğer zombi oyunlarından farklı olarak roller sürekli değişiyor. Zombi avcısı olarak başlıyor ve labirentteki zombileri temizleyerek ilerliyoruz ancak başarılı olamazsak onlara dönüşüp zombi avcılarını kovalamaya başlıyoruz.

Zombi oyunlarında genellikle zombileri farklı şekillerde öldürerek ilerleriz lakin bu oyunda onların yerine de geçebiliyoruz. Oyunun güzel yanı; zombi olarak oynama bir mod değil. Yani; oyunun başında klasik olarak zombileri temizleyerek yolumuzda ilerliyoruz. Yürüyen ölülerle aramıza yeterince mesafe koyamayıp ısırılırsak anında onlara dönüşüp bu sefer eski biz gibi zombi avcılarının peşine düşüyoruz.

Zombilere asla değmememiz gereken oyunda birçok mod karşımıza çıkıyor. Hedef puana ulaşmaya çalıştığımız Score Mode, sınırlı sürede en iyi puanı yapmaya çalıştığımız Time Score Mode, verilen sürede mümkün olduğunca fazla sayıda zombiyi temizlememizi isteyen Time Killer Mode, istenen sayıda zombiyi öldürdüğümüzde kazandığımız Killer Mode, zombilerle karşılaşmadığımız item toplamaya dayalı Collector Mode ve psikopata bağladığımız Horde Mode oynanabilir oyun modları arasında.

Erkan Calp

Don't Touch The Zombies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
149 MB DOSYA BOYUTU

Zombi avlarken her an onlara dönüşebilirsiniz. Dikkatli ilerleyin!

Don't Touch The Zombies, zombi avcısıyken birden zombi olabildiğimiz aksiyon yüklü sürükleyici bir mobil oyun. İster tek oyunculu modda botlara karşı, isterseniz de çok oyunculu (multiplayer) modda gerçek oyunculara (en fazla 4 oyuncu) karşı oynayabileceğiniz zombili oyunda refleksleriniz ve dikkatinizi konuşturmalısınız.

Labirentte zombileri öldürerek ilerlediğimiz oyunu benzerlerinden ayıran nokta; rollerin sürekli değişmesi. Oyuna başladığınızda zombi avcısı yerine geçiyorsunuz. Labirentte ilerlerken olur da zombilerin birine dokunursanız direkt dönüşüp bu sefer zombi avcılarının peşine düşüyorsunuz. Zombi avcısı ile zombi arasında gidip geldiğiniz oyunda ücretsiz deneyebileceğiniz birçok mod bulunmakta. Skor modu, süreli skor modu, sürekli öldürme modu, öldürme modu, toplama modu ve ultra zor modu oynanabilir modlar arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Grow Survivor

    Clicker oyununda zombileri temizliyoruz.
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.
  • Zombie Gunfire

    Zombie Gunfire Android oyununda şehri zombilerden temizliyorsunuz.
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!