Don't Be Squared

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Don't Be Squared, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.

Don't Be Squared, harika dinamiklere sahip bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerden oynayabileceğiniz oyunda, kendi yolunuzu çizerek ilerliyorsunuz ve karşınıza çıkan engelleri aşmaya çalışıyorsunuz. Her yaştan insanın keyifli vakit geçirebileceği bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Platform oyunlarının tadını bir kez alırsanız, hiç bitmeyecek bir fanatikliğin içine giriyorsunuz. Eski oyunları çağrıştırdığından olsa gerek her zaman sempatik tarafı olan bu kategorideki oyunlar, boş vakitlerimizi değerlendirirken çok eğlenmemizi sağlıyor. Bunun yanına bir de çağa uygun güzel grafikler eklenince tadından yenmiyor. 

Don't Be Squared oyunu da keyifli bir platform oyunu ve kendi yolunuzu ellerinizle çizerek ilerliyorsunuz. Adrenalin dolu bu oyunda bulut şeklinde çizdiğiniz yollar sizin altın yakalamanıza ve düşmanlarınızdan kaçmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca silahlarınızı ve onların yükseltmelerini yapma imkanına da sahipsiniz. En yüksek puanı almaya çalıştığınız bu oyunda çok eğleneceğinizi şimdiden söyleyebilirim. 

Kısa sürede oyun dinamiklerine alışacağınız Don't Be Squared oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Don't Be Squared

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
64.9 MB DOSYA BOYUTU

Don't Be Squared, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.

Don't Be Squared, kendi yolunuzu bulut şeklinde çizerek ilerlediğiniz keyifli bir platform oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınızda rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, çizdiğiniz yolların üzerinden atlayarak düşmanlarınızdan kaçacak ve kendinizi heyecan dolu bir aksiyonun içinde bulacaksınız. 

Çılgın bir bilim adamından kaçtığımız Don't Be Squared oyununda mümkün olduğunca uzağa gitmemiz gerekiyor. Elimizle çizdiğimiz yollarda zıplayacak, sıçrayacak ve ne olursa olsun kare olmamaya dikkat edeceğiz. Adrenalin dolu bir oyunla karşı karşıya olacağınızdan vaktinizi iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Zira bir kere başına oturduğunuzda kalkmak istemediğiniz bir maceraya giriş yapıyorsunuz. Kontrollerinin ve grafiklerinin de çok iyi olduğunu söylemeliyim. 

En yüksek skoru yaparak çevrenizdekilerin önüne geçmek istiyorsanız Don't Be Squared oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Stop! Eighth Note

    Don't Stop! Eighth Note, Android platformunda sesle oynanan tek aksiyon platform oyunu.
  • Don't Trip

    Don't Trip, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynarken hem eğleneceğiniz hem de eğleneceğiniz el becerinize dayalı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Don't Starve

    Don't Starve mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Zombies Don't Run

    Zombies Don't Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Don't Die Today

    İstilaya uğraşmış bir şehri kurtarmak için mücadele ediyorsunuz.
  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!
  • They Need To Be Fed 2

    They Need To Be Fed 2 grafikleri ve oynanış yapısıyla dikkat çeken bir platform oyunu olarak öne çıkıyor.