Don't get fired!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Don't get fired! isimli bu oyunda işe girip mümkün olduğunca uzun süre boyunca şirkette kalmaya çalışıyoruz.

Don't get fired!, Kore'yi kasıp kavuran ve ünü dünyaya yayılan mükemmel bir rol yapma oyunu olarak öne çıkıyor. Saatler süren bir deneyim sunan bu oyunda, şirketlere iş başvurusunda bulunuyor ve şayet işe alınırsak mümkün olduğunca uzun süre boyunca şirkette tutunmaya çalışıyoruz.

Oyun gerçekten beklenmedik durumlarla dolu ve daima oyuncuyu diken üstünde tutmayı başarıyor. Örneğin CV'mizi yolladığımız şirketin bizi işe alıp almayacağını bile bilmiyoruz. Denemelerimiz esnasında ancak üçüncü başvurduğumuz şirket tarafından işe alındık. Oyundaki bu bilinmez yapı, heyecan seviyesini artırıyor.

Don't get fired!'ta işe alındığımız zaman doğal olarak hiyerarşinin en altından göreve başlıyoruz fakat sergilediğimiz performansa göre yöneticiliğe kadar yükselme şansımız var. Elbette yönetici olsak bile her an kovulma riskiyle karşı karşıyayız. Ekranda kaç kere kovulduğumuzu gösteren sayaç moral bozan unsurlardan birisi.

Günümüzün kapitalist düzenine anlamlı eleştiriler de bulunan Don't get fired!, uzun süreler boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz ideal bir RPG.

Emircan Erdoğan

Don't get fired!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
69.5 MB DOSYA BOYUTU

Don't get fired!, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz en iyi rol yapma oyunlarından.

Don't get fired!, Kore'de epey rağbet gören ve ismi tüm dünyaya yayılan eğlenceli ve sürükleyici bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Bugüne kadar oynadığımız rol yapma oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren bu oyundaki amacımız şirketlere başvuru yapmak ve işe alındığımız takdirde mümkün olduğunca şirkette tutunmak. Bunu gerçekleştirmek pek kolay olmuyor çünkü beklemediğimiz zamanlarda gelen görevler ve her an işten atılma riski ne yapacağımızı şaşırmamıza sebep oluyor.

Oyunun en güzel yanı hiçbir şekilde hiçbir şeyin kesin olmaması. Oyuna başlamak bile belirli bir zaman gerektiriyor. CV'mizi gönderdiğimiz şirketlerin birçoğu bizi geri çeviriyor. İşe girene kadar çektiğimiz sıkıntı işe girdikten sonra da devam ediyor.

Hiyerarşinin en alt basamaklarından başladığımız mücadele esnasında yapacağımız ufak bir hata direkt olarak işten atılmamıza sebep olabiliyor. Bu yüzden gelen tekliflere ve sorulara mantıklı yanıtlar vermemiz gerek.

Pikselleştirilmiş grafikler oyuna retro bir hava kazandırıyor. Genel olarak herkesin beğenisini kazanacağını düşündüğümüz bu oyunu sinirleri sağlam oyunculara tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Diamond Quest: Don't Rush!

    Diamond Quest: Don't Rush! Android: Popüler macera oyunu mobilde!
  • Please, Don't Touch Anything

    Please, Don't Touch Anything ilginç ve eğlenceli bir macera oyunudur
  • Don't Starve

    Don't Starve mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry

    Zaman içerisinde ışınlanan karakterinize bu yolculukta yardım edin.
  • Fired Up

    Fired Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu