Don't Grind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Don't Grind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, karakterlerimizi öğütücülere kaptırmamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.

Don't Grind, son günlerde azalan kaliteli beceri oyunu eksikliğini giderecek kadar iyi bir oyun. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, karakterlerinizi öğütücülere kaptırmamamız gerekiyor. Dolayısıyla doğru yerlerde hamle yaparak mümkün olduğunca çok skor üretmelisiniz.

Oyunun görsellerine bakıpta sadece bir karakterimiz olduğunu düşünmeyin. Pek çok yiyecek temalı karakterimiz bulunuyor ama sadece muz maskot olarak seçilmiş. İlk girişte sizden 3 farklı karakter seçmeniz istenecek ve bu karakterlerden biri seçtiğinizde platforma geçiş yapabileceksiniz. Don't Grind oyunundaki amacımız tamamen bu yiyecekleri öğütücüye kaptırmamak üzerine kurulu. Bu yüzden sevimli karakterimizi sürekli havada tutmalıyız. Ne kadar çok skor üretirsek o kadar iyi bir konuma geleceğiz. 

Eğer son zamanlarda iyi bir beceri oyunu arıyorsanız Don't Grind'i ücretsiz indirebilirsiniz. Kısa sürede bağımlısı olacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık gösterebilir.

Gökhan Abay

Don't Grind

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
75.8 MB DOSYA BOYUTU

Don't Grind, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok keyifli bir beceri oyunudur.

Don't Grind, bağımlılık yaratan çok eğlenceli bir beceri oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu oyunda, sevimli "muzdan" karakterimize odaklanıyoruz ve becerilerimizi kullanarak öğütücülere kaptırmamaya çalışıyoruz.

Flappy Bird öylesine kült bir oyun oldu ki, hangi oyun çıkarsa çıksın ister istemez ona benzetiyoruz. Don't Grind'de ona benzeyen oyunlardan bir tanesi ve eğlenceli dinamikleriyle ön plana çıkıyor. Oyunu ilk yüklediğinizde tatlı grafiklerle karşılaşıyorsunuz. Daha sonra 3 karakterden birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Don't Grind'de amacımız öğütücülerden uzak durmak. Başlangıçta oyun size hangi yönlere gitmeniz gerektiği konusunda yardımcı olacaktır ama ilerleyen zamanlarda iş tamamen sizin kabiliyetinize kalıyor. Sol üst köşede bulunan skordan ne kadar çok üretirseniz o kadar iyi olacaktır. 

Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu arıyorsanız Don't Grind'i ücretsiz indirebilirsiniz. Her yaştan insana hitap eden bir beceri oyunu olması nedeniyle, denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dead Grind Zombies

    Zombi oyunlarını seviyorsanız Dead Grind Zombies oldukça hoşunuza gidecektir.
  • Don't Pop!

    Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Trust Henry

    Don't Trust Henry parmağınızı ekran boyunca hareket ettirerek dev solucandan kaçtığınız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.
  • Don't Fall

    Don't Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni oyunu.