Don't Pop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu

Don't Pop! renkli bir görünümü basit ve eğlenceli bir oynanış ile birleştirmeyi başarabilen bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Don't Pop!'da bir postacının yerine geçiyoruz. Oyundaki temel amacımız ise uçan balonları kullanarak postaları alıcılarına ulaştırmak. Bu işi gerçekleştirmek için gökyüzünde karşımıza çıkan engellere takılmadan sürekli yükselmemiz gerekiyor. Oyun boyunca heyecan dolu anlar yaşayabiliyoruz ve boş zamanımızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliyoruz.

Kısa sürede bir bağımlılığa dönüşen Don't Pop!'da yapmamız gereken balonumuzu zamanında sağa ve sola yönlendirerek balonumuzun bir yerlere çarparak patlamasını engellemek. Bir yandan da altınları toplayarak para kazanabiliyoruz. Topladığımız bu parayı yeni balon çeşitlerinin kilidini açmak veya bize çeşitli avantajlar kazandıracak bonusları sarın almak için kullanabilmekteyiz.

Oldukça canlı bir görünüm Don't Pop!'da oyuncuları beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Don't Pop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Don't Pop! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Don't Pop! kolay bir şekilde oynanabilen; fakat ustalaşması zor olan bir mobil beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir balon oyunu olan Don't Pop!'da bir postacının hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız postaları dağıtmak için uçan balonlardan faydalanıyor. Biz de bu uçan balonları kontrol ederek postacı kahramanımıza yardımcı olmaya ve dağıtılacak postaları hedeflerine ulaştırmaya çalışıyoruz.

Don't Pop!'daki temel amacımız uçan balonlarımız sürekli yükselirken onları yönlendirerek patlamalarını önlemek. Balonlar yükselirken karşımıza farklı engeller çıkıyor. Bu engelleri sağa veya sola kayarak atlatabiliyoruz; fakat oyunda ilerledikçe işler karışmaya başlıyor ve reflekslerimizi zorlayan anlar yaşıyoruz.Oyunda yüksek puan yakalamak ise büyük bir başarı. Bu nedenle oyun eğer zoru başarmayı seviyorsanız bağımlılık haline dönüşüyor.

Don't Pop! renkli ve canlı grafiklerle süslenmiş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Run & Don't get Fat!

    Run & Don't get Fat! herkesin keyifle oynayabileceği, epey zorlu bir beceri oyunu.
  • Don't Grind

    Don't Grind, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, karakterlerimizi öğütücülere kaptırmamanız gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Don't Trust Henry

    Don't Trust Henry parmağınızı ekran boyunca hareket ettirerek dev solucandan kaçtığınız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Don't Touch The Spikes

    Don't Touch The Spikes oyunu, Android akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli Flappy Bird benzeri beceri oyunları arasında yer alıyor.
  • Don't Fall

    Don't Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni oyunu.
  • Don't Blink

    Don’t Blink zorlu oyun yapısıyla kimi zaman sinir eden fakat genelde keyif veren bir oyun.