Dood: The Puzzle Planet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Dood: The Puzzle Planet, Android platformuna özel çıkan minimalist bulmaca oyunu.

Dood: The Puzzle Planet, renkli bulmaca oyunlarını severek oynayarak her yaştan kişinin ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir Android oyunu. Noktaları birbirine bağlamaya dayalı popüler bulmaca oyunu Dots’a benzerliğiyle dikkat çeken yapımda sevimli yüz, küçük gözlerin bizleri karşıladığı rengarenk bir dünyaya giriş yapıyoruz.

60’dan fazla bölüm boyunca tek amacımızın sevimli su damlalarıyla mümkün olduğunca fazla sayıda çiftliği kontrol altına almak. Bunun için yapmamız gerekense oldukça basit; Pembe renkli su damlalarını çizdiğimiz yol üzerinden mavi damlalarla buluşturmak. Petek formundaki platformda parmağımızı belli bir yörüngede sürükleyerek yolumuzu kolaylıkla çizebiliyoruz ancak ilerlerken asla değmememiz gereken damlalar da bulunmakta. Ayrıca yıldızları da geçerken toplamamız önemli. Buna bir de hareket sınırı ekleniyor. Neyse ki kombo yaparsak ek hareket veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Puzzle to the Center of Earth

    Rengarenk bir bulmaca oyunu oynarken dünyanın merkezine inmeye çalışan bir kaşif rolünde maceralara atlamaya hazırsanız Puzzle to the Center of Earth size göre bir oyun.
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Friday the 13th: Killer Puzzle

    13. Cuma severlerin kaçırmaması gereken korku bulmaca oyunu
  • The Bot Squad: Puzzle Battles

    İki farklı robot gücü arasındaki enerji savaşını konu alan The Bot Squad: Puzzle Battles, bulmaca ve kule savunma oyunlarını kombine ederek orjinal bir deneyim sunmayı başarıyor.
  • Date The Girl 3D

    Gerçek aşka ulaşmak için mücadele ediyorsunuz
  • The Weaver

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Planet Shooter: Bulmaca Oyunu

    Uzay temasıyla birlikte Planet Shooter - Bulmaca Oyunu, klasik Bubble Shooter oyununun sıkıcılığından sizi kurtarıyor.
  • Planet Crush Saga

    Planet Crush Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel grafik ve ses efektlerine sahip bir zeka ve bulmaca oyunudur.