Doodle God

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Doodle God istediği ücreti hak eden değerli bir bulmaca oyunudur. Oyunda farklı materyalleri ve elementleri birleştirerek yenilerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Doodle God bana göre en iyi bulmaca oyunları arasında yer alan bir yapım. İnternet üzerinden oynayabilecğeiniz bu oyunun mobil cihazlar için de olması gerçekten sevindirici bir haber. Ücretli olarak indiriliyor olsa da gerçekten istediği fiyatı hak ediyor ve oyunseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor.

Yüksek çözünürlüklü grafik kalitesine sahip olan oyun her yaştan oyunsevere hitap eden özelliklere sahip. Oyunda elementleri birleştirerek yenilerini oluşturmaya çalışıyoruz. Örneğin toprak ve ateşi birleştirince lav, hava ve ateşi birleştirince enerji, enerji ve havayı birleştirince fırtına, lav ve havayı birleştirince taş, ateş ve kumu birleştirince cam ortaya çıkıyor. Bu şekilde maddeleri birleştirerek yenilerini üretmeye çalışıyoruz. Bu noktada hem yaratıcılık hem de bilgi gerekli. Yüzlerce madde olduğunu düşünürsek ne kadar zor olduğunu anlayabilirsiniz.

Oyunun tek negatif noktası ilerledikten sonra yeni madde bulmanın çok zor bir hale gelmesi. Belli bir aşamadan sonra yeni materyal yaratmak için ipuçlarını daha sık kullanmaya bşalıyoruz. Bu sebeple oyun yavaşlıyor ve zaman zaman sıkıcı oluyor. Yine de Doodle God özellikle bulmaca türü oyunlardan hoşlanan herkesin mutlaka göz atması gereken oyunlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Doodle God

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
53.6 MB DOSYA BOYUTU

Doodle God iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli ve heyecanlı bir bulmaca oyunudur.

Doodle God bulmaca oyunları kategorisinde yer alan en iyi oyunlardan bir tanesi. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanan Doodle God klasik bulmaca oyunları temasından başarılı mimarisi ile sıyrılıyor.

Orijinal olmayı başaran nadir oyunlardan biri olan Doodle God’da elementleri ve maddeleri birleştirerek yenilerini yaratmaya çalışıyoruz. Örneğin; ateş ve kumu birleştirdiğimizde cam, alkol ve suyu birleştirdiğimizde vodka, su ve toprağı birleştirdiğimizde çamur, su ve havayı birleştirdiğimizde buhar ortaya çıkıyor.

Bunların hepsi kendi aralarında kombine edilebiliyor. İlk başlarda oyun çok hızlı ilerliyor fakat bir süre sonra yeni materyal bulmak oldukça zor hale geliyor. Bu noktada oyun biraz yavaşlasa da alacağınız ipuçları sayesinde ne yapmanız gerektiği çözebiliyorsunuz. Oyunda tam tamına 300 farklı konsept, materyal ve madde bulunuyor. Bunların hepsini çözmek oldukça vakit alıyor. Bu da demek oluyor ki oyun hemen bitmiyor ve heyecanını uzun süre koruyor.

Bulmaca oyunlarından keyif alıyorsanız Doodle God mutlaka denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor. Kaliteli grafikleri ve dinamik oyun yapısı Doodle God2ın en çok dikkat çeken noktaları arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doodle God Idle

    Hayallerimizdeki dünyayı kuracağız.
  • Doodle Creatures

    Doodle Creatures, sürükleyici oyun yapısıyla beğeni kazanan bir bulmaca oyunu.
  • Doodle Kingdom

    Doodle Kingdom içinde orta dünya öğelerini barından harika bir bulmaca oyunudur.
  • Doodle Numbers Quiz

    Doodle Numbers Quiz, rakamlarla arası iyi olanların severek oynayacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • God of Light

    God of Light, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz yenilikçi ve zorlu bir bulmaca oyunudur.
  • Doodle Balls

    Şekiller çizerek bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Doodle Mafia Blitz

    Mafya dünyasına gireceğiz.
  • Doodle Alchemy

    Hava ve toprak gibi temel elementlerden çeşitli eşleştirmeler yaparak yeni ürünler oluşturacağınız eşsiz bir oyundur.