Doodle Numbers Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
455 TOPLAM İNDİRME

Doodle Numbers Quiz, rakamlarla arası iyi olanların severek oynayacağı ücretsiz ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.

Doodle Numbers Quiz, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir rakam eşleme bulmaca oyunudur. Ailenizle birlikte oynayarak saatlerce keyifli vakit geçirebileceğiniz uygulama ile beyin egzersizleri yapabiliyorsunuz.

Hem çocuklar hemde yetişkinler için geliştirilen uygulama ile matematiksel düşünme yeteneğinizi arttırabilirsiniz. Oyun yapısı itibari ile basit olmasına rağmen bulmaca oyunlarında karşılaşılan ilerledikçe zorlaşan oyun bu uygulamada da karşımıza çıkıyor. Çözmeniz gereken seriler halinde bulmacalarda yapmanız gereken şey rakamları eşlemek ve yok etmek. Rakamları eşleyebilmeniz için aralarında herhangi bir başka rakam olmaması gerekiyor. Renkli toplar ve şekilleri eşlemek yerine rakamlar tercih edilenuygulama oldukça yararlı ve eğlenceli.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu, rakamlarla aranız iyi ise kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Rakamlarla aranız iyi değilse, daha iyi hale getirebilmek için bu eğlenceli bulmaca oyununu oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

Doodle Numbers Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
26.1 MB DOSYA BOYUTU

Doodle Numbers Quiz, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bağımlılık yapan ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

Doodle Numbers Quiz, iOS kullanıcıları için bağımlılık yapan bir bulmaca oyunudur. Sayılarla uğraşarak bulmaca çözmeyi seviyorsanız Doodle Numbers Quiz tam size göre bir uygulama. Her yaştan kullanıcının rahatlıkla oynayabileceği bir bulmaca uygulaması olarak oldukça keyifli vakit geçirmenizi sağlar.

Oyundaki amacınız rakamları eşlemek ve bu sayede yok etmek. Bulmaca oyunlarının klasik özelliği olarak oyun basit değil ve zamanınızı alabilir. Bu nedenle oynadıkça hem hırs yapabilirsiniz hemde bağımlısı olabilirsiniz. Rakamları eşlemek için aralarında herhangi başka bir rakam olmaması gerekmektedir.

Boş vakitlerinize ufak beyin egzersizleri yapmanızı sağlayacak olan uygulama hem eğlenceli hemde yararlı bir bulmaca oyunudur. Farklı yollar düşünerek çözmeye çalışacağınız oyunu, rakamlarla aranız iyiyse kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte Doodle Numbers Game oynamak isterseniz uygulamayı ücretsiz olarak indirerek hemen başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • 2 Numbers

    2 Numbers, beyin egzersizi yapmak için oynayabileceğiniz ve aynı zamanda eğlenebileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Hidden Numbers

    Hidden Numbers, görsel zekanızı geliştirmek ve eğlenceli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Logo Quiz

    Logo Quiz, dünyaca ünlü marka ve firmaların logolarını tahmin etmeye çalışacağınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Music quiz

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Music Quiz ile arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Crazy Number Quiz

    Crazy Number Quiz, matematik işlemlerini saniyeler içerisinde çözmenizi isteyen bir oyun.
  • Movie Character Quiz

    Movie Character Quiz, oynayanların film bilgilerini ölçüyor ve izledikleri filmlerin ne kadarının akıllarında kaldığını test ediyor.