Doofus Drop

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli fırlatma mekanizmaları ile hızlı geçişler yapabileceğiniz ve stres atabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Aksiyon oyunları arasında kendine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Doofus Drop, sıra dışı bir oyun olarak göze çarpıyor.

Farklı atlama yöntemlerinin yer aldığı bu oyun ile ilginç bir deneyim sizleri bekliyor. Siyah-beyaz olarak hazırlanmış görüntü grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile diğer oyunlardan daha farklı bir tasarıma sahiptir. Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Ayrıca uzak mesafelere atlamak için kullanabileceğiniz çeşitli birçok araç bulunmaktadır.

Engebeli dağlarda bisikletle çıkacağınız zorlu bir yolculuk sizleri bekliyor. Bisikletten düştüğünüzde çeşitli fırlatma mekanizmaları sayesinde farklı bölgelere ulaşabilir ve puanlar toplayabilirsiniz. Mancınık, market arabası, çöp tenekesi, kaktüs gibi çeşitli fırlatma araçlarını kullanarak kontrolsüz bir şekilde ilerleyebilir ve yüksek puanlara ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorun yaşamadan oynayabileceğiniz Doofus Drop, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekmektedir. Sizlerde bu oyun sayesinde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Doofus Drop

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
227.4 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli fırlatma mekanizmaları ile hızlı geçişler yapabileceğiniz ve stres atabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Bir milyondan fazla aksiyon tutkununun vazgeçilmezi olan ve her geçen gün daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan Doofus Drop, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da sorunsuz bir şekilde oynanan benzersiz bir oyun olarak ön plana çıkmış durumda.

Dağlık alanda bisikletiniz ile aksiyon dolu bir yolculuk yapabileceğiniz ve bu yolculuk sırasında çeşitli maceralara katılabileceğiniz keyifli bir oyun sizleri bekliyor. Bisikletten indiğiniz anlarda farklı fırlatma araçları ile çeşitli bölgelere hızlı geçişler yapabilir ve puanlar toplayabilirsiniz.

Oyun içerisinde market arabası, mancınık, çöp tenekesi, kaktüs ve daha birçok farklı fırlatma mekanizmaları bulunmaktadır. Bu araçlara binerek kontrolsüz atlayışlar yapabilir ve uzak noktalara çıkarak yüksek puanlara ulaşabilirsiniz. Kazandığınız puanlar ile yeni bölümlerin kilidini açabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Sıra dışı bir deneyim kazanabileceğiniz bu oyun ile eğlenceli zamanlar geçirebilir ve stres atarak rahatlayabilirsiniz. Renksiz olarak tasarlanmış görüntü grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile farklı bir oyun olduğunu bir kez daha gösteren Doofus Drop, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Drop Land

    Küp bloklar arasında ilerleyerek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Time Drop

    Rengarenk bloklar arasından aynı olanları eşleştirebileceğiniz keyif verici bir bulmaca oyunudur.
  • Metal Heroes

    İlerlemeye dayalı bir aksiyon oyunu oynayacağız.
  • Rocket Royale

    Renkli bir aksiyon dünyasına dalacağız.
  • Ninja Dash Run

    Ninja Dash Run ile Android akıllı telefon ve tabletinizde aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Glorious Resolve Journey To Peace

    The Glorious Resolve Journey To Peace, Android üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.