Doomsday Preppers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Yer altına yüzlerce kattan oluşan üretim merkezi inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında strateji kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Doomsday Preppers, onlarca kat inşa ederek yer altında dev bir binaya sahip olabileceğiniz ve çeşitli görevleri yerine getirebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Eğlenceli grafikler ve keyif verici müzikler ile donatılmış bu oyunda amaç, sürekli yeni katlar inşa ederek apartmanınızı yerin altına doğru derinleştirmek ve katlarda çeşitli görevleri tamamlayarak altın kazanmaktır. Oyunda, katları olağan bir şekilde yukarı doğru değil, yerin altına doğru inşa etmelisiniz. Asansör yardımıyla farklı eşyaları katlara indirebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Oyunda yerin dibine doğru inşa edilebilecek toplam 140 adet daire ve bu dairelere yerleştirebileceğiniz yüzlerce ürün yer almaktadır. Katlar barınak, güvenlik, market, su deposu, laboratuar, atölye gibi çeşitli alanlardan oluşmaktadır. 150’den fazla erkek ve kadın karakterden dilediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve stratejik hamlelerle görevleri tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Doomsday Preppers, milyonlarca oyuncunun vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Doomsday Preppers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
139.2 MB DOSYA BOYUTU

Yer altına yüzlerce kattan oluşan üretim merkezi inşa edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve bir milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen Doomsday Preppers, yerin altına onlarca kattan oluşan dev bir bina inşa edebileceğiniz ve çeşitli görevler üstleneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, yer altına sürekli yeni katlar inşa ederek ilerlemek ve katlara farklı eşyalar taşıyarak görevleri tamamlamaktır. Katlardan aşağı inmek için elmas toplamanız gerekmektedir. Ayrıca katlarda farklı üretim yerlerinin kilidini açmak için altına ihtiyacınız olacaktır. Asansör yardımı katlarda gezinebilir ve görevleri başarıyla yerine getirerek seviye atlayabilirsiniz. 

Mobil platformda strateji kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Doomsday Preppers ile 150 farklı kadın ve erkek avatar karakterinden dilediğinizi seçebilir ve yeni bir serüvene atılabilirsiniz. Yerin altına doğru toplamda 140 farklı kat inşa edebilir ve bu katlara yüzlerce ürün yerleştirebilirsiniz. Katlara güvenlik, laboratuar, su deposu, market ve daha birçok farklı alanda üretim merkezi kurabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doomsday on Demand 2

    Mutantlara karşı savaşacağız.
  • Doomsday: Last Survivors

    Doomsday: Last Survivors, stratejik olarak taktiklerinizi oluşturup, düşmanlarınızın zombi güçlerine karşı savaş vereceğiniz Android bir oyundur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.