Double Dragon Trilogy

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
405 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor

Double Dragon Trilogy 80'li yılların klasik Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir oyundur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize indirebileceğiniz beat em up türünde bir aksiyon oyunu olan Double Dragon Trilogy'de ilk olarak 1987'de çıkış yapan Double Dragon oyunlarının ilk üçü yer alıyor. Atari salonlarında büyük beğeni kazanan bu oyunlar saatlerce oynadığımız ve jetonlarımızı arka arkaya feda ettiğimiz eğlenceli yapımlardı. Şimdi bu eğlenceyi Double Dragon Trilogy ile jeton derdi olmadan yaşayabiliyoruz ve gittiğimiz her yere götürebiliyoruz.

Double Dragon Trilogy'de serinin ilk oyunu Double Dragon, ikinci oyunu Double Dragon 2: The Revenge ve serinin 3. oyunu Double Dragon: The Rosetta Stone bir arada oyunculara sunulmakta. İlk oyunda Billy'nin Siyah Gölgeler Çetesi tarafından kaçırılan kız arkadaşı Marian'ı kurtarma amacıyla başlıyoruz ve kardeşimiz Jimmy de bize eşlik ediyor. Böylece maceraya atılarak 3 oyun boyunca düşmanlarımızla yüzleşiyoruz.

Double Dragon Trilogy oynanış olarak ilerlemeli bir aksiyon oyunu. Oyunda yatay olarak ilerlerken düşmanlarımızla karşılaşıyoruz ve yumruklarımızı, tekmelerimizi, dirseklerimizi, dizlerimizi ve kafamızı kullanarak onlarla mücadele ediyoruz. Kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla karşılaştığımız Double Dragon Trilogy'nin kontrollerini tercihlerinize göre yapılandırabilmeniz de mümkün.

Double Dragon Trilogy'i Bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla ortak olarak oynayabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Double Dragon Trilogy

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
106 MB DOSYA BOYUTU

Double Dragon Trilogy klasik atari oyununun mobil versiyonudur

Double Dragon Trilogy eğer 90'lı yıllarda çocukluğunuzu geçirdiyseniz ve o dönemde atari salonlarına giderek arcade oyunlarını sıkça oynadıysanız kolayca hatırlayacağınız Double Dragon oyunlarını günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu hale getiren bir oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz side scroller türünde bir aksiyon oyunu olan Double Dragon Trilogy, kendisiyle aynı dönemde çıkmış diğer atari oyunlarını mobil cihazlara taşımakta başarılı bir iş çıkarmış Dotemu firması tarafından geliştirilmiş. Bir üçleme olan Double Dragon Trilogy, sersinin ilk oyunu Double Dragon, ikinci oyunu Double Dragon 3: The Revenge ve üçüncü oyunu olan Double Dragon 3: The Rosetta Stone'u içermekte. Oyunda dövüş sanatları üzerinde usta olan iki kardeş Billy ve Jimmy'nin hikayesi konu alınıyor. Kardeşlerin macerası Billy'nin kız arkadaşı Marian'ın Black Shadows çetesi tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Kardeşler Marian'ı kurtarabilmek için uzun bir yolculuğa çıkıyorlar. Biz de onlara bu yolculukta eşlik ediyoruz. 

Double Dragon Trilogy'de ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Oyunda ilerledikçe bölüm sonu canavarlarıyla heyecanlı savaşlar aparak bölümleri geçebiliyoruz. 2 farklı oyun modu içeren Double Dragon Trilogy'nin kontrollerini tercihlerinize göre yapılandırabilmeniz de mümkün.

Eğer retro oyunlardaki eğlenceyi özlüyorsanız Double Dragon Trilogy'i kesinlikle oynamalısınız.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Double Dragon 4

    1987 yapımı beat 'em up oyunu
  • Double Gun

    Double Gun tamamen aksiyona dayalı oyun yapısıyla dikkat çeken ücretsiz bir shooter oyunudur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Dragon Of Samurai

    Dragon Of Samurai kolayca oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dragon Sword

    Dragon Sword, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dragon Ball Z Dokkan Battle

    Dragon Ball Z Dokkan Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunudur
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Dragon Encounter

    Dragon Encounter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur