Doughlings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Doughlings mobil oyunu, klasik tuğla kırma oyununu 80'lerin ünlü karakterleriyle canlandıran hoş bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Doughlings mobil oyunu, klasik tuğla kırma oyununu yeni jenerasyon şartlarına uyarlayan renkli ve heyecanlı bir tür aksiyon oyunudur.

Doughlings mobil oyununda tecrübe edeceğiniz oyun mekaniği aslında size hiç de yabancı değil. Klasik tuğla kırma oyununu göreceğiniz Doughlings’de 80’li yılların efsanesi Arkanoid karakterleriyle tanışacaksınız. Eskiden bu oyun hareketli bir çubuğu oynatarak topu hedeflere yönelttiğiniz ve tuğlaları kırarak oynanırdı. Ancak Doughlings’in renkli dünyasında hareketli çubuk yerine altı farklı karakter göreceksiniz.

Morpheus, Smash, Gunner, Webster, Robo ve Bedrock olmak üzere birbirinden farklı özelliklere sahip karakterlerle tam bir eğlence sizi bekliyor. Doughlings mobil oyununun arka planında sağlam bir hikaye de bulunuyor. Senaryoya göre kendi dünyalarında mutlu mesut yaşayan Doughlings’lere bir meteor faciası bela olacaktır. DNA’ları değişen Doughlings’leri kurtarmak için çalışan Doktor Morpheus Doughlings’leri iyileştirecek bir icat yapsa da kullanmadan saldırıya uğrar. Sizin göreviniz ise DNA’ları toplayarak yarım kalan işi tamamlamak. Sıkılmadan oynayacağınız Doughlings mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Doughlings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Doughlings mobil oyunu, sağlam bir hikayeyi arkasına alarak klasik tuğla kırma oyununu günümüz şartlarında başarıyla renklendiren bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Doughlings mobil oyunu, bir zamanlar oldukça moda olan tuğla kırma oyununu günümüz teknoloji olanaklarıyla başarılı bir şekilde renklendiren ve mobil platformda bu oyunu yeniden canlandıran hoş bir aksiyon oyunudur.

Doughlings mobil oyununu bir aksiyon oyunu yapan nokta ise oyunun senaryosu. Buna göre 80’li yıllara damga vuran Arkanoid karakterlerinden oluşan Doughlings’lerin huzurlu dünyasında bir meteor faciası yaşanır. Meteor tüm yaratıkların yapısını değiştirir ve kalıtsal özellikleri bozar. Hastalıklarla boğuşan Doughlings’lere yardım etmeye çalışan Doktor Morpheus bir icat geliştirse de bunu kullanamadan saldırıya uğrar. Bu durumda kolları sıvayan siz olacak ve DNA’ları toplamak için oynayacaksınız.

Bildiğimiz klasik hareketli çubuk ile tuğlaları kırma oyununa çok benzeyen Doughlings’in farkı ise hareketli çubuğun yerine hepsi birbirinden farklı güçlere sahip 6 karakterin yer alması. Tüm bu karakterleri akıllıca kullanıp en kısa yoldan tüm hedefleri yok etmelisiniz. Her an her yerde keyifle oynayabileceğiniz Doughlings mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Kral Şakir: Muhtişim Macera

    Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.
  • Oceanhorn APK

    Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Adventurous Fins

    Maceradan maceraya atılabileceğiniz zevkli bir mobil oyun
  • Idle Champions

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir macera oyunu