Döviz ve Altın Alarm

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,575 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Döviz ve Altın Alarm, altın ve döviz kurlarının istediğiniz seviyeye geldiğinde sizi uyaran yararlı bir Android finans uygulaması.

Döviz ve Altın Alarm, adından da anlayacağınız üzere sizin yerinize dövğiz ve altın kurlarını takip ederek istediğiniz durumlar gerçekleştiğinde sizi uyaran yararlı ve kullanışlı bir Android finans uygulaması.

Kişisel ya da iş amaçlı olarak sıkı şekilde döviz ve altın kurlarını takip ediyorsanız, artık en büyük yardımcınız bu uygulama olabilir.

Güncel olarak serbest piyasa altın ve döviz fiyatlarını sunan uygulama, aynı zamanda Merkez Bankası ile birlikte pek çok bankanın daha altın ve döviz fiyatlarını da kullanıcılarına sunuyor.

Uygulamanın güzel özelliklerinden bir tanesi kişisel portföy oluşturup, istediğiniz döviz ya da altın kurunu ana sayfanız üzerinden takip edebiliyor olmanız. Fakat uygulamanın en güzel özelliği altın ve döviz fiyatları için sınırsız sayıda alarm kurabiliyor olmanız. Böylece altın ve döviz kurları istediğiniz fiyata geldiğinde hızlıca haberdar oluyorsunuz.

Uygulama üzerinde Dolar, Ruble, Euro, Yen, Sterlin, ve 67 farklı döviz kuru ile birlikte çeyrek, yarım, tam, 14 ayar, 22 ayar ve 24 ayar altının fiyatlarını görebilmek mümkün. Bu özelliği sayesinde en güncel döviz kuru ve altın fiyatlarına Android telefon ve tabletleriniz üzerinden erişebilmek mümkün oluyor.

Uygulama üzerindeki fiyatlar en fazla 5 dakika gecikmeli geldiği için canlı olarak altın ve döviz fiyatlarını takip edebiliyorsunuz. Fakat işiniz gereği saniyeler ile oynuyorsanız, farklı bir uygulama kullanabilirsiniz.

Altın ve döviz kurları için alarm kurmak ve takip etmeyi kolaylaştırmak için Döviz ve Altın Alarm uygulamasına bir göz atmanız yararınıza olacaktır.

Barış YANIK

Döviz ve Altın Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Döviz ve Altın Alarm, altın ve döviz kurlarının istediğiniz seviyeye ulaştığını size bildiren yararlı bir iOS finans uygulaması.

Döviz ve Altın Alarm, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde hem altın hem de döviz fiyatlarını en fazla 5 fakika gecikme ile canlı olarak takip etmenizi sağlayan yararlı bir iOS finans uygulaması.

Çok altınınız ve bozdurmak istiyorsunuz ama altın bir türlü istediğiniz değere yükselmiyor mu? Döviz ve Altın Alarm uygulaması sayesinde sürekli takip ederek zaman kaybetmenize gerek kalmıyor. Uygulama üzerinde alarm kurarak altını satmak istediğiniz tutarı girerek, eğer altın o tutara gelirse uygulama tarafından uyarılıyorsunuz. Yani altını takip etmeyi bırakarak farklı işler yaparken, aynı zamanda altının istediğiniz fiyata geldiğinde haberiniz olabiliyor. Aynı işlemi 70'den fazla döviz kuru için de yapabilmek mümkün.

Serbest piyasa altın ve döviz fiyatlarını sunan uygulama, Merkez Bankası, Akbank, Halkbank, Vakıfbank, İş Bank, Finansbank ve diğer diğer bankaların güncel döviz kurlarını da görebilmenizi sağlıyor.

Uygulamayı kullanarak sınırsız sayıda alarm kurabilmek mümkün. Yani çeyrek altın fiyatı için 150, 151, 152, 153 vb. gibi değerlerin her biri için farklı alarm kurarak, küçük altının fiyatı bu değerlere ulaştığında haberdar oluyorsunuz. Bu arada örnekteki rakamı kafadan attım. Küçük altının fiyatı şu an bir miktar daha yukarıda.

Canlı olarak altın ve döviz kurlarını takip etmeniz gerekiyorsa, Döviz ve Altın Alarm uygulamasını ücretsiz olarak iPhone ve iPad'lerinize kurup mutlaka deneyin derim. Memnun kalırsanız düzenli olarak kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Döviz ve Altın Çevirici

    Döviz ve Altın Çevirici, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde altın ve döviz kurlarını kolayca çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android finans uygulaması.
  • Döviz ve Altın Kurları

    Güncel döviz ve altın kurlarını telefonunuzdan takip edin.
  • Altın Fiyatları Döviz Kurları

    Altın Fiyatları Döviz Kurları, güncel altın ve döviz bilgileri sunan bir uygulama.
  • Harem Altın

    Harem Altın uygulamasında güncel altın ve döviz fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Döviz Kurları Alarm

    Döviz kurlarını takip eden ve yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekecek ücretsiz bir uygulama.
  • Altınkaynak Döviz & Altın

    Altınkaynak Döviz & Altın uygulaması sayesinde çeşitli para birimleri ve altınların anlık değer bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Döviz Kurları & Döviz Çevirici

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca döviz ve altın kurlarına erişmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Döviz Kurları

    Güncel döviz kurlarını, altın ve benzin fiyatlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.