Döviz ve Altın Çevirici

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

Döviz ve Altın Çevirici, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde altın ve döviz kurlarını kolayca çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android finans uygulaması.

Döviz ve Altın Çevirici, dolar ve altının serbest piyasa fiyat ve kurları arasında çevirme, dönüştürme ve çapraz sorgulama yapabilme imkanı sunan yararlı ve minik bir uygulama.

Ekonomi ile ilgili olan Android telefon ve tablet kullanıcılarının cihazlarında bulundurması gerek diye düşündüğüm uygulama sayesinde; Dolar, Euro, Yen, Ruble, Sterlin, Dinar ve 67 para birimi ile bilirlikte döviz kuru alış ve satış kurları arasında çapraz sorgulama yapabilmeniz mümkün.

Döviz kurları dışında çeyrek altın, yarım altın, Cumhuriyet altını, reşat altını ve ons gibi serbest piyasa altın değerlerini de uygulama üzerinde çapraz sorgulama yapabiliyorsunuz.

Kısaca altın ve döviz kurları arasında istediğiniz tüm çevirme yani dönüştürme işlemlerini yapabilen uygulama, bu işler ile ilgilenen kişilerin oldukça işini yarayacaktır diye düşünüyorum.

Uygulamanın sunduğu özellikler dışında tasarımından da bahsetmeden incelememizi bitirmek olmaz. Uygulamanın tasarımı bu tür bir uygulama için oldukça şık ve modern. Bu sayede oldukça rahat kullanabileceğiniz uygulama üzerinde tüm işlemlerini saniyeler içerisinde halledebiliyorsunuz. Eğer döviz ve altın fiyatlarını çevirme işlemlerini düzenli olarak yapıyorsanız, Döviz ve Altın Çevirici uygulaması ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Barış YANIK

Döviz ve Altın Çevirici

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Döviz ve Altın Çevirici, altın fiyatları ile döviz kurları arasında hızlı ve kolayca çeviri işlemleri yapabilmenizi sağlayan yararlı bir iOS finans uygulaması.

Döviz ve Altın Çevirici, adından da oldukça net şekilde anlayacağınız üzere altın fiyatları ve döviz kurları arasında dönüştürme işlemleri yapmanızı sağlayan, modern ve şık tasarıma sahip ücretsiz bir iOS finans uygulaması.

Tüm altın türlerini ve 70'den fazla döviz kurunu çapraz sorgulama yapma imkanı sunan Döviz ve Altın Çevirici, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde bu amaçla kullanabileceğiniz en başarılı uygulama diyebilirim.

İşlevlerini başarıyla yerine getiren uygulama, şık tasarımı sayesinde de gözlere de hitap ettiği için pek çok kullanıcısının beğenisini kazanmış durumda. iOS versiyonu dışında Android versiyonu da bulunan uygulama tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Uygulamanın bir diğer güzel özelliği ise yapılan işlemleri kaydedebiliyor olmanız. Böylece gün içerisinde sık sık çevirme işlemi yaptıysanız, önceki dönüştürme işlemlerini de görebiliyorsunuz. Bu sayede herhangi bir hata durumunda geri dönüşünüz daha kolay oluyor.

Canlı olarak serbest piyasa fiyat ve kurlarını takip eden Döviz ve Altın Çevirici, sizin de hem fiyatlardan hem de kurlardan haberiniz olmasını sağlıyor. Eğer bu tür bir altın ve döviz dönüştürme uygulamasını ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, Döviz ve Altın Çevirici uygulamasını ücretsiz indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Döviz Kurları & Döviz Çevirici

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca döviz ve altın kurlarına erişmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Döviz ve Altın Alarm

    Döviz ve Altın Alarm, altın ve döviz kurlarının istediğiniz seviyeye geldiğinde sizi uyaran yararlı bir Android finans uygulaması.
  • Döviz ve Altın Kurları

    Güncel döviz ve altın kurlarını telefonunuzdan takip edin.
  • Altın Fiyatları Döviz Kurları

    Altın Fiyatları Döviz Kurları, güncel altın ve döviz bilgileri sunan bir uygulama.
  • Harem Altın

    Harem Altın uygulamasında güncel altın ve döviz fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Altınkaynak Döviz & Altın

    Altınkaynak Döviz & Altın uygulaması sayesinde çeşitli para birimleri ve altınların anlık değer bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Döviz Kurları

    Güncel döviz kurlarını, altın ve benzin fiyatlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Doviz

    Döviz kurları, hisse fiyatları, altın fiyatlarını anlık olarak takip etmek isteyen Android kullanıcılarını cezbedecek bir uygulama.