Download Flash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,932 TOPLAM İNDİRME

Download Flash, Adobe'un mobil platformlar için desteğini kaldırmış olduğu Flash Player uygulamasını Adobe'un resmi internet sitesinin arşivinden otomatik olarak indirmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Download Flash, tüm bilgisayarlarda mutlaka bulunan popüler program Adobe Flash Player'ı Android telefon ve tabletlerinize indirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Bildiğiniz üzere Adobe, Flash Player için mobil platformdan desteğini kaldırmıştı ve şuan Flash Player yayında yok. Fakat kullanmak isteyenler için site arşivinde bulunan uygulamayı Android cihazlarınıza indirebiliyorsunuz.

Bu uygulama sayesinde Flash Player'ın cihazınız ile uyumlu çalışacak olan versiyonu arşivden bulunarak indiirliyor ve yükleniyor. Bir kaç adımda kolayca Flash Player yüklemek isterseniz Download Flash'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı indirdikten sonra içerisinde İndir ve Kur tuşuna dokunmanız yeterli olacaktır. İşlemlerin geri kalanını uygulama sizin yerinize otomatik olarak gerçekleştiriyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Flash Player (APK)

    Adobe Flash Player Android: APK olarak indirilebilen flash uygulaması ile Android telefonunuzda flash içerikleri oynatabilirsiniz.
  • Android Download Manager

    Android Download Manager ile Android cihazınıza farklı türde dosyaları indirebilirsiniz
  • Insta Download

    Insta Download mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir Instagram resim ve video indirme uygulamasıdır
  • Download Manager for Android

    Download Manager for Android, kapsamlı bir internet gezgini ve dosya indirici.
  • Photon Flash Player

    Photon Flash Player, Android cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde Flash oynatmanıza olanak sağlayan bir tarayıcıdır.
  • Download All Files

    Android için Download All Files uygulaması, Android telefonunuza ve Android tabletinize istediğiniz her dosyayı indirmenizi sağlayan bir uygulamadır.
  • Download Blazer

    Android için indirme programı olan Download Blazer uygulaması, Android telefonunuzda ve tabletinizde istediğiniz dosyayı en hızlı şekilde indirmenizi sağlar.
  • Flash On Call

    Flash on Call uygulaması sayesinde Android cihazınıza bir çağrı veya mesaj geldiğinde hemen haberdar olabiliyorsunuz.