Downwell

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Downwell mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir aksiyon oyunu

Downwell ilk olarak iOS platformu için yayınlanan ve oyun severlerin büyük beğenisini kazanan oyunun Android platformunda oynayabileceğiniz versiyonu.

Akıllı telefon ve tabletlerinize yükleyerek keyifli bir şekilde vakit geçirmenize yardımcı olan bir aksiyon oyunu Downwell'de siyah beyaz görünümlü retro tarzda bir macera bizi bekliyor. Oyunda genç bir kahramanın ilginç serüveni konu alınıyor. Kahramanımız bir gün yolda yürürken karşısına derin bir kuyu çıkıyor. Bu kuyunun dibini göremeyen kahramanımız içinde ne olduğunu merak ediyor. Kuyuya inebilmek için küçük roketlerle ve silahlarla donatılmış botlarını giyen kahramanımız kuyuya atlayarak alçamaya başlıyor; biz de ona eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

Downwell'de kahramanımız aşağıya doğru indikçe karşısına çeşitli canavarlar çıkıyor. Bu canavarları botlarımızdan onlara ateş ederek yok ediyoruz. Bir yandan da mücevherleri topluyoruz. Yolumuz üzerindeki tüccarlara uğrayarak kahramanımızı geliştirmek için çeşitli eşyalar satın alabiliyoruz.

Downwell kolay kontrollere sahip olsa da heyecan dolu bir oynanış sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Downwell

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Downwell retro tarza sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur

Downwell bize eskiden televizyonlarımıza bağladığımız atarilerde oynadığımız eğlenceli oyunları hatırlatan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz retro tarzda bir oyun olan Downwell'de derin ve karanlık bir kuyaya inerek görülmemiş hazineleri bulmaya çalışan genç bir kahramanı kontrol ediyoruz. Kahramanımız bu iş için kuyuya atlıyor ve bilinmeyen derinlikleri keşfetmeye başlıyor. Biz de ona kırmızı mücevherleri bulması için yardımcı oluyoruz. Fakat bu kuyunun derinliklerinde bizi farklı tehlikeler bekliyor. Çeşitli canavarlarla savaşacağımız oyunda temel silahımız ise tabanlarında sliahlar yer alan botlarımız.

Downwell'de dikey bir şekilde aşağı inerken kahramanımız botlarının altındaki silahları kullanarak düşmanlarına ateş ediyor ve onları yok ediyor. Ayrıca botlarımızı yolumuzu tıkayan taşları yok etmek için de kullanıyoruz. Botlarımızla ateş etmek için zıplamamız yeterli. Oyun boyunca farklı silahları keşfederek kullanabilmekteyiz. Botlarımızın sahip olduğu pil ömrü bir zıplayışta ne kadar çok ateş edebileceğimizi belirliyor.

Downwell kolay bir şekilde oynanaybiliyor. Oyun eski oyunların retro eğlencesini mobil cihazlarımıza taşımakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu