Dr. Link

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
3.1 MB DOSYA BOYUTU

Dr. Link, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla yarışabileğiniz bir bulmaca oyunudur.

Dr. Link, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz de arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Android cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz Dr. Link oyunu noktaların birleştirilmesi oyunu olarak oynanıyor. Milyonlarca oyuncusu bulunan nokta birleştirme oyununun geliştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Dr. Link oyununda online olarak da oynayabilirsiniz. Dr. Link oyununda arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz. Oldukça basit bir mantığı bulunan oyunda aynı renkteki noktaların birleştirilmesi gerekiyor. Oyundaki en önemli nokta ise izlediğiniz yolların çakışmaması. Yani iki noktayı birleştirirlen izlediğiniz yol ile başka iki noktayı birleştirirlen izlediğiniz yolların birleşmemesi gerekiyor. Görme fonksiyonlarını çalıştıran Dr. Link oyununu oynarken çok zevk alacağınızı söyleyebiliriz.

Oldukça eğlenceli bir oyun olarak da tanımlanabilen Dr. Link oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Link Flow

    Star Link Flow, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Number Link

    Number Link, farklı renkte rakamları birbiriyle bağlamanız gereken zorlu bir Android bulmaca oyunu.
  • Color Link Lite

    Color Link Lite, Android kullanıcıları tarafından sevilen ve beğenilen 3'lü eşlemeler yaparak oynayacağınız ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Dungeon Link

    Dungeon Link'te İblis Kralı yenmek için amansız bir mücadeleye katılıyoruz.
  • Candy Link

    Candy Link tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir şeker eşleştirme oyunudur.
  • Star Link : HEXA

    Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Conceptis Link-a-Pix

    Oyunun tadını pixel pixel çıkarın.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu