Dragalia Lost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
78 MB DOSYA BOYUTU

Nintendo aksiyon rpg oyunuyla bizlerle!

Dragalia Lost, Nintendo’nun mobil platforma çıkardığı aksiyon rol yapma oyunu. Günlük görevler, etkinlikler, co-op oynama seçenekleri ile uzun süreli oynanış sunuyor.

60’ın üzerinde seslendirilmiş karakter hazır ve görev emrinizi bekliyor! Japon sanatçısı DAOKO’nun müzikleri eşliğinde hızlı tempolu bir oynanış sunan rpg oyunu türünün en iyilerinden. Üstelik indirmesi de oynaması da ücretsiz!

Nintendo’nun mobil oyun severlere özel hazırladığı rpg oyunu Dragalia Lost’ta insanlarla ejderhalar bir araya geliyor. Bir dizi güçlü saldırı ve özel yeteneklerinizi kullanarak ve hatta kendinizi ejderhaya dönüştürerek düşmanları toprağa gömüyorsunuz. En fazla dört karakter alabiliyorsunuz, oyun içinde sadece biriyle aksiyona girebiliyorsunuz. Haritada ilerlemek için parmağınızı ilgili yöne kaydırmanız yeterli oluyor. Karakterin yanında beliren kutucuklara dokunarak gücünüzü açığa çıkarıyorsunuz. Dilerseniz otomatik seçeneğini aktif edip mücadeleyi yapay zekaya bırakabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Dragalia Lost

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
2.6 GB DOSYA BOYUTU

Nintendo aksiyon rpg oyunuyla karşımıza çıkıyor.

Dragalia Lost, Nintendo tarafından geliştirilen aksiyon dozu yüksek rol yapma oyunu. Japon sanatçıları tarafından seslendiren, müzikleri yapılan oyunda insanlarla ejderhalar bir araya geliyor. Ejderhaya dönüşebilen karakterlerle dolu hızlı tempolu oynanış veren harika bir mobil oyun bizlerle. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olması ise şaşırtıcı!

Nintendo’nun mobil platforma özel geliştirdiği rpg oyun Dragalia Lost’ta her gün farklı bir görev, süreli etkinlikler ve co-op oynama keyfi sizi bekliyor. Ejderha dönüşebilen anime karakterleri buluşturan oyun, kaydırma kontrol sistemini kullanıyor. Yani; parmağınızı sürükleyerek haritada hızlı ve kolayca ilerleyebiliyorsunuz. Aksiyona karakter kutucuklarına dokunarak girebildiğiniz gibi otomatik dövüş sistemini aktif ederek tüm işi yapay zekaya bırakabiliyorsunuz. Oyunda 60’ın üzerinde - daha önce de söylediğim gibi seslendirilmiş - geliştirilebilir karakter mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.
  • Darkness Rises

    Karanlık temalı aksiyon rol yapma oyunu
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.
  • Lords Watch: Tower Defense RPG

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Dynasty Legends (APK)

    Bire karşı binlerce düşman... Süper sürükleyici savaş deneyimi
  • Star Warfare: Edge

    Ajanlarla gezegeni istila eden kötü güçlere karşı savaşın.