Dragon Hills 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Ejderhalara binip her şeyi yok ediyorsunuz.

Dragon Hills 2, ejderhaların sırtına binip zombilerle savaştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun. Farklı araçlar kullanan zombilerin yanı sıra devler, ejderhalar, uzay gemileri, kovboylar ve diğer kötüleri bitirmek için uğraş verdiğiniz oyunda önünüze gelen her şeyi yok etmeniz gerekiyor. Duraksadığınız anda fazla yaşama şansınız yok.

Hızlı, heyecan verici, eğlenceli oynanış sunan yapımda keşfetmemiz gereken 3 dünya, ele geçirmemiz gereken 21 kule, kafa kafaya geldiğimiz onlarca boss yer alıyor. Düşman sayısı çok olunca karakterin kullanabildiği silah sayısı aynı oranda tutulmuş. Çılgınca savaşan karakterinizin silahlarından bindiği ejderhaya güçlendiricilere kadar her şeyi geliştirebiliyorsunuz.

Yerin altına girip çıkarak önünüze çıkan düşmanları topraklara gömmeye çalıştığınız oyunda gördüğünüz ne varsa yerle bir edebiliyorsunuz. Binalar, köprüler, araçlar dahil çevrenizde ne görürseniz havaya uçurabiliyorsunuz. Sezgisel tek dokunuş kontroller sunmasıyla da heyecan ikiye katlanıyor.

Erkan Calp

Dragon Hills 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
230 MB DOSYA BOYUTU

Ejderhanıza binip zombi avına çıkıyorsunuz.

Dragon Hills 2, önünüze çıkan her şeyi yok edebildiğiniz ejderhalı zombili bir aksiyon oyunu. iOS platformunda ücretli olarak indirilmeye açılmasıyla üzen yapımın grafikleri üst düzey. Sezgisel tek dokunuş kontrol sistemiyle her yerde rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun. Zombi ordusuyla savaşmaya dayalı hareketli mobil oyunları seviyorsanız indirin derim.

Mobil platformda seriye dönüşen aksiyon yüklü ejderha oyunu Dragon Hills’in yenisinde ejderhaların sırtına binip düşmanlarla kapışıyorsunuz. Farklı araç ve silahları ustalıkla kullanan yapay zeka kontrollü düşmanları bitirmek için ejderhanızın çevikliliğinin yanı sıra silahlarınızı kullanıyorsunuz. Sürekli yer altına girip çıkarak düşmanları şaşırtıyorsunuz. Bu arada etraftaki objeleri de yıkıp geçebiliyorsunuz. Binalar, köprüler, araçlar… Ne varsa havaya uçurma şansınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Hills

    Dragon Hills bolca heyecan sunan bir sonsuz koşu oyunudur
  • Hills of Steel 2

    Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Hills of Glory 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi grafiklerle donatılmış savaş oyunu.
  • Dragon Fist - Kung Fu Showdown

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu
  • Double Dragon 4

    1987 yapımı beat 'em up oyunu
  • Hills Legend

    Hills Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • AIIA - Dragon Ark

    Fantastik ARPG oyunu