Dragon Hills

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Hills bolca heyecan sunan bir sonsuz koşu oyunudur

Dragon Hills eğer sizi uzun süre eğlendirebilecek bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu sonsuz koşu oyunu, hapsedildiği kulede kurtarılmayı bekleyen bir prensesin hikayesini konu alıyor. Kulenin en tepesine çıkarak çığlıklar atan ve kendisini kurtaracak prensi bekleyen prenses bir gün kulenin içerisinden gelen seslere bakarak bu prensin nihayet gelmiş olduğunu düşünüyor. Fakat işler prensesimizin sandığı gibi gitmiyor, kuleye giren bir prenses değil, prensesin hazinelerini çalmaya gelen haydutlardır. Haydutların kuleden hızla uzaklaştığını gören prenses ejderhasının üzerine atlayarak bu haydutların peşine düşüyor ve maceramız da burada başlıyor.

Dragon Hills'de dev ejderhanın sırtına binerek hızlı bir şekilde ilerleyen prensesi yönetiyoruz. Oyunda temel amacımız karşımıza çıkan engellere takılmadan ilerlemek ve altınları çalan haydutları yakalamak. Engelleri aşmak için yapmamız gereken şey ise dokunmatik kontrolleri kullanarak ejderhamızla zamanında toprağın altına dalmak ve sonrasında yüzeye çıkarken zıplamak. Parmağımızı ekranda basılı tuttuğumuzda ejderhamız yerin altına doğru toprağı kazmaya başlıyor. Parmağımızı bıraktığımızda ise ejderhamız hızla yükseliyor ve havaya zıplıyor. Bu sayede engelleri aşabiliyor veya altınları toplayabiliyor. Ejderhanın sırtındaki prenses de yol üzerindeki haydutlara kılıcıyla saldırabiliyor.

Oyunda karşımıza lav gölleri, kazıklı duvarlar gibi farklı engeller çıkmakta. Oyunda altın topladıkça ejderhamızın zırhını ve prensesimizin kılıcını geliştirebiliyoruz Dragon Hills'de hızlı ve heyecanlı bir oynanış mevcut. Oyunun grafikleri oldukça canlı görünüyor. Renkli arkaplanlar kaliteli karakter animasyonlarıyla birleşiyor.

Can Erdil Şentürk

Dragon Hills

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
61.3 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Hills türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir sonsuz koşu oyunudur

Dragon Hills kısa süre içerisinde bağımlılık yapan ve mobil cihazınızı saatlerce elinizden bırakamamanıza neden olan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Dragon Hills'in hikayesi klasik bir kulede tutsak kalmış prenses hikayesi gibi başlıyor. Prensesimiz kulenin tepesine çıkarak çığlık çığlığa yardım istiyor. Fakat işler pek de beklediği gibi gitmiyor. Prensesin çığlıkları yakışıklı prensler yerine haydıtları kuleye çekiyor ve haydutlar kuledeki hazineleri kaşla göz arasında kaçırıyorlar. Prensesimiz de artık prenslerden hayır gelmeyeceğini anlayınca ejderhasına atlıyor ve haydutların peşine düşüyor.

Dragon Hills'in oynanışı oldukça basit. Oyun hızlı ve heyecanlı bir şekilde oynanabilmekte. Kahramanımız olan prenses ejderha sırtındayken yapmamız gereken karşımıza çıkan engellerden kaçmak, haydutları yakalamak ve altınları toplamak. Ejderhamızın karşısına kazıklı duvarlar ve lav gölleri gibi farklı engeller çıkıyor. Bu engelleri atlatmak için toprağı kazarak yer altına dalabiliyoruz ve sonrasında yukarıya doğru zıplayabiliyoruz. Parmağımızı ekranda basılı tuttuğumuzda ejderhamız toprağın altına giriyor ve bıraktığımızda yükselmeye başlıyor. Ne kadar çok derine inersek o kadar çok yükseğe sıçrayabiliyoruz.

Dragon Hills'un grafikleri oldukça canlı ve renkli. Karakter animasyonlarının da bu kaliteyi koruduğu oyun iOS cihazınızda oynayabileceğiniz en eğlenceli sonsuz koşu oyunlarından biri.

Can Erdil Şentürk

Dragon Hills

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Dragon Hills başarılı bir sonsuz koşu oyunudur

Dragon Hills eğer basit bir şekilde oynayabileceğiniz ve bolca eğlence sunan bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir aksiyon oyunu.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Dragon Hills'de yüksek bir kuleye hapsolan bir prensesin hikayesine tanık oluyoruz. Prensesimiz yardım için kulenin tepesinden çığlıklar atarken maalesef hiçbir prens çağrılarına cevap vermiyor. Bu çığlıklar prensleri çekmediği gibi haydutların ilgisini kuleye yönlendiriyor ve haydutlar kuleye dalarak hazineleri yağmalıyor. Prenses artık yeter diyerek ejderhasına atlıyor ve zayıf prenses olma rolünü bir kenara bırakıyor. Haydutların peşine düşen prenses bir yandan kılıcıyla haydutları haklamaya bir yandan da yoluna çıkan engellerden kaçarak hızlı bir şekilde ilerlemeye çalışıyor. Biz de bu işi gerçekleştirmesi için prenses ve ejderhasına yardımcı oluyoruz.

Dragon Hills'i tek dokunuşla oynayabiliyorsunuz. Oyun boyunca karşımıza lav gölleri ve kazıklarla donatılmış duvarlar gibi engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmak iki seçeneğimiz var; ya yer altına girmek ya da yukarıya doğru zıplamak. Parmağımızı ekranda basılı tuttuğumuzda ejderhamız toprağı kazmaya başlıyor. Parmağımızı ne kadar uzun basılı tutarsak o kadar derine iniyoruz. Parmağımızı bıraktığımızda ise ejderha hızlı bir şekilde yükseliyor. Bu sayede zıplayabilmemiz de mümkün.

Dragon Hills oldukça kaliteli ve göze hoş görünen grafiklerle ve kaarakter animasyonlarıyla süslenmiş bir mobil oyun. Kısa sürede bağımlılık yapabilen Dragon Hills türünün en iyi örnekleri arasında.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Hills 2

    Ejderhalara binip her şeyi yok ediyorsunuz.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Hills Legend

    Hills Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Hills of Steel 2

    Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.
  • Hills of Glory 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi grafiklerle donatılmış savaş oyunu.
  • Dragon Of Samurai

    Dragon Of Samurai kolayca oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor
  • Dragon Sword

    Dragon Sword, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.