Dragon Pop Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Renkli blokları eşleştirerek bulmacalar çözebileceğiniz stres giderici ve eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak sunulan Dragon Pop Mania, farklı şekillerden oluşan yığınları eşleştirerek puan kazanabileceğiz eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, rengarenk şekillerin arasından aynı olanları bir araya getirmek ve bulmacayı çözmektir. En az 3 aynı şekli yan yana ya da üst üste getirerek eşleştirmeleri başarılı bir şekilde tamamlamalı ve seviye atlamak için yıldız puanlar toplamalısınız. Bulmacayı belirtilen sürede çözerek maksimum sayıda yıldız kazanabilir ve sonraki seviyelere geçebilirsiniz. Stres atabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde yeşil, sarı, mavi ve pembe renkli şekiller yer almaktadır. Bu şekilleri eşleştirerek görevleri tamamlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca çok sayıda aynı şekli birleştirerek kombo yapabilir ve daha yüksek puanlar kazanabilirsiniz.

Bulmaca oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Dragon Pop Mania, sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Dragon Pop Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Renkli blokları eşleştirerek bulmacalar çözebileceğiniz stres giderici ve eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen Dragon Pop Mania-match three game, rengarenk şekillerden oluşan blokları eşleştirebileceğiniz keyif verici bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile öne çıkan bu oyunda amaç, farklı şekillerden oluşan yığınlar arasından aynı olanları birleştirmek ve yıldız puan toplamaktır. Aynı şekle ve renge sahip en az 3 bloğu yan yana veya alt alta getirmelisiniz. Bu sayede bulmacayı çözebilir ve görevleri yerine getirebilirsiniz. Eşleştirmeleri kısıtlı bir sürede tamamlayarak yeterli miktarda puan biriktirmeli ve sonraki bölümlere geçmelisiniz.

Oyunda sarı, pembe, yeşil ve mavi olmak üzere 4 farklı renge sahip şekil bulunmaktadır. Bu şekilleri hızla eşleştirerek yıldız toplamalı ve yeni seviyelerin kilidini açmalısınız. Eşleştirmelerde aynı şekle sahip bloklardan çok sayıda bir araya getirerek kombo yapabilir ve ekstra puan kazanabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Dragon Pop Mania-match three game, eğlenceli bölümleri ile sizleri bekliyor. 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Supermarket Mania

    Süpermarket işleteceğiz.
  • Cupcake Mania: Canada

    800’den fazla seviyeyi çözüme kavuşturacağız.
  • Cake Match 3 Mania

    Aynı kekleri yok etmeye çalışacağız.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • Farm Mania 2

    Dev bir çiftlik kurarak hayvanlar aracılığıyla ürettiğiniz organik ürünleri pazarlayacağınız eşsiz bir oyunudur.
  • Tennis Mania Mobile

    Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dragon RPG: Dragon Village M

    2D grafik açıları eşliğinde savaşlara katılacağız.