Dragonbolt Vanguard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Dragonbolt Vanguard, minik savaşçıları yönettiğiniz sıra tabanlı oynanış sunan rpg oyunu.

Dragonbolt Vanguard, görsel çizgilerinin yanında oynanış stiliyle eski oyunları hatırlatmasıyla nostalji yaşamak isteyenlerin oynayabileceği bir rol yapma oyunu. Sıra tabanlı ilginç bir oynanış sunuyor; kısa sürede de kendisine bağlıyor.

Savaşçı, haydut, keşiş ve daha nice karakterin yerine geçtiğimiz strateji yönü ağır basan rol oyununda bitmek bilmeyen senaryo modu ve diğer oyuncuların kurduğu takımlarla savaştığınız PvP arena modu bulunmakta. İki mod da açık; dilediğinizden başlayabiliyorsunuz. Hangi modda oynarsanız oynayın, zaferle sonuçlanan her savaş size deneyim kazandırıyor, seviyeniz yükseliyor, daha güçlü silahlarla donanmaya başlıyorsunuz. Tabii ki oyunun zorluk düzeyi de otomatik olarak üste çekiliyor.

Zeplinle krallıkları gezdiğimiz, Notreheim imparatorluğunun karanlık yanını ve dünyanın birçok gizli sıralarını keşfettiğimiz oyunda 12x12 platformun içine sığdırılmış karakterler karşılıklı kapışıyor. Karakterleri bir kareden başka bir kareye sürükleyerek düşman karşısına getirmemiz aksiyona girmek için yeterli oluyor.

Erkan Calp

Dragonbolt Vanguard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Dragonbolt Vanguard, iPhone ve iPad'de oynanabilen strateji rol yapma oyunu.

Dragonbolt Vanguard, karakterlerin piksellerini saydığımız strateji ağırlıklı bir rol yapma oyunu. Grafikten ziyade oynanışa önem verenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm rpg oyununda zeplinle bir krallıktan diğer krallığa geçiyor, Notreheim imparatorluğunun karanlık yüzünü ve sırlarla dolu dünyayı keşfe çıkıyoruz.

Mini görünümde 100’e yakın eşsiz yeteneğe, özelliklere sahip karakterin yer aldığı rpg oyununda PvP arena ve senaryo modu seçeneğimiz var. PvP arena, adından da tahmin edeceğiniz üzere diğer oyuncuların ordusuyla savaştığınız, zaferle ayrılırsanız karşılığında altın veya başka değerli şeyler kazandığınız hızlı mod. Senaryo modu, içerisinde birçok zorlu bölüm içerdiğinden başında saatlerinizi harcasanız da kolay kolay bitiremeyeceğiniz bir mod. İki mod da oyunun başında açık. Bu iki modu bitirmeyi başarırsanız kilitli modu açıyorsunuz.

RPG oyunlarının çoğunda olan seviye sistemi Dragonbolt Vanguard’da da mevcut. Savaştıkça karakterinizin savunma, saldırı, hız ve sağlığı iyileşiyor, güçleniyor, daha etkili silahlarla donatabiliyorsunuz. Oynanışa geçecek olursam; 12x12 alanda bir yanda sizin diğer yanda düşmanınızın adamları var. Saldırmak için karakterinizi tutup çekerek düşmanın karşısına getiriyorsunuz. Bu noktada karşılıklı kapışmalarını izliyorsunuz. Evet, karakterlerin kontrolü tamamen sizde değil. Bu yüzden savaşa girmeden karakterlerinizi iyi seçmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vanguard Online

    Vanguard Online - WW2, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabetler üzerinden oynanabilen ve yerli oyun yapımcıları tarafından geliştirilmiş bir FPS oyunudur.
  • N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance

    Bİlim kurgu FPS tarzındaki N.O.V.A. 3, Android kullanıcılarına konsol keyfini tattıracak.
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu