Dramatic Black & White

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

Dramatic Black & White uygulaması ile Android cihazlarınızda kolayca siyah beyaz fotoğraflara ışıklandırmalar ekleyebilirsiniz.

Dramatic Black & White uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin fotoğraflarını siyah beyaz hale getirmek ve daha sonra çeşitli ışık oyunlarıyla onları daha çekici yapmak için kullanabilecekleri uygulamalardan bir tanesi. Hem kolay kullanılır ve çok sade tasarlanmış arayüzü, hem de kaliteli sonuç veren yapısı sayesinde renksiz fotoğraf meraklılarının ilgisini çekeceğine eminim.

Uygulama içerisine eklediğiniz fotoğraflarınızı hemen siyah beyaz hale getirebiliyor, daha sonra mevcut ışıklandırma seçeneklerinden faydalanarak dilediğiniz noktaları aydınlatabiliyorsunuz. Sahip olduğu klasik siyah beyaz, dramatik siyah beyaz ve kızılötesi fotoğraf efektleri sayesinde istenen sonuçları elde etmek mümkün hale geliyor.

Gerçekleştirebileceğiniz kontrast ayarlamalarını ışıkla ve çeşitli şekillerle birleştirdiğinizde oldukça güzel bir görünüm yakalamak pek de zor değil. Her ne kadar uygulama pek çok ışıklandırma ve siyah beyaz fotoğraf yaratma konusunda başarılı olsa da seçeneklerin yeteri kadar bol olmaması bazı kullanıcıları da rahatsız edecektir.

Bu nedenle siyah beyaz fotoğrafları daha çekici hale getirmek haricinde başka seçenek ve opsiyonlara ihtiyaç duyuyorsanız size yetersiz gelebileceğini unutmamak gerek. Bu tip kullanıcıların daha fazla araç içeren uygulamalara göz atmaları yerinde olacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Dramatic Black & White

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
24.8 MB DOSYA BOYUTU

Dramatic Black & White uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca siyah beyaz ışıklandırılmış fotoğraflar yaratabilirsiniz.

Dramatic Black & White uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz siyah beyaz fotoğraf yaratma uygulamaları arasında yer alıyor ve oldukça kolay bir kullanıma sahip olduğunu söylemek mümkün. Her ne kadar ücretsiz olmasa da uygulamanın yüksek kalitede sonuçlar vermesi nedeniyle satın almaya değeceğini söyleyebilirim.

Pek çok diğer uygulama gibi binlerce çeşit filtre ve düzenleme seçeneği barındırmayan uygulama, temel olarak fotoğraflara en güzel siyah beyaz görünümü vermek için kullanılıyor. Zira bunu gerçekleştirebilmek için çektiğiniz fotoğrafın kontrast ve ışık ayarlarını düzenleyebiliyor, şekli ve dokusu üzerinde düzenlemeler yapabiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde kullanabileceğiniz üç adet farklı tarz yer alıyor ve bunlar klasik siyah beyaz, kızılötesi ve dramatik siyah beyaz olarak belirlenmişler. Zira her birinin kendine özgü oldukça güzel görünümleri olduğunu siz de farkedeceksiniz. Düzenlenen ve filtrelenen fotoğrafların herhangi bir şekilde kalite kaybına uğramaması da uygulamanın avantajlı yanları arasında yer alıyor.

Fotoğrafınız üzerine yerleştirdiğiniz ışık kaynaklarının dinamik olarak konumlandırılabilmeleri sayesinde anlık sonuçları almak da mümkün. Tüm fotoğraf yerine sadece belli objeler üzerinde yerleşimler gerçekleştirmek isterseniz bu konuda da Dramatic Black & White'tan faydalanabilirsiniz.

Siyah beyaz fotoğraf meraklılarının beğenerek kullanacakları bir uygulama olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Black and White Camera

    Siyah beyaz fotoğrafçılığa ilginiz varsa Black and White Camera ile monokrom renk seçeneklerini gerçek zamanda görüp en uygun çekimi yapmanız mümkün.
  • White Day

    White Day mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • White Hole

    White Hole, savunma ve saldırı modlarına geçmeye zorlayan gezegen koruma oyunu.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • White Noise

    White Noise uyku ve konsantrasyon problemlerini çözebilen, stres atmanıza yardımcı olabilen bir uygulamadır
  • Wicked Snow White

    Wicked Snow White, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • White Label

    White Label, her gün ayrı bir hip hop şarkıcısını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Dodge White

    Dodge White Andorid işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan beceri ve aksiyon unsurları barındıran bir mobil oyundur.