Dream Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Dream Defense, oyuncak ayıyı kötü güçlerin saldırısından koruduğunuz aksiyon oyunu.

Dream Defense, tarayıcı üzerinden oynanan flash oyunların görsel çizgilerini koruyan aksiyon yüklü bir mobil oyun. Android platformuna ücretsiz gelen oyunda karanlık güçler tarafından saldırıya uğrayan oyuncak ayı dostumuzu koruyoruz.

Oyunda Robin adında her türlü silahı kullanabilen cesur bir ayıyı kontrol ediyoruz. Odamıza karanlık çöktüğünde giren karabasanlar ve türlü yaratıklardan ayıyı korumamız gerekiyor. Bitmek tükenmek bilmeyen kötü güçleri odamızdan atmak için silahların yanı sıra özel güçlerimizi de kullanmak durumunda kalıyoruz.

Her bölümü yüksek dozda aksiyon içeren oyunda oyuncak ayı dostumuz sabit durduğundan bize sadece silahları kötü güçlere doğrultmak kalıyor. Ateş etmek için ekranın herhangi bir noktasına dokunmamız yeterli olurken, sınırlı sayıdaki özel güçlerimizi sağ üstteki simgelere dokunarak kullanıyoruz. Düşmanımızın güçlerini de sağ üstteki bardan kontrol edebiliyoruz.

Erkan Calp

Dream Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
312 MB DOSYA BOYUTU

Dream Defense, oyuncak ayıyı korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun.

Dream Defense, görsellerine bakıp karar verilmemesi gereken eğlence dozu yüksek mobil oyunlar arasında. Görsel çizgileriyle daha çok küçük yaşta oyunculara hitap ettiği izlenimi uyandırsa da aslında her yaştan kişinin oynarken keyif alacağını düşündüğüm aksiyon nişancı türünde bir oyun.

iPad’de olduğu kadar iPhone’da rahat ve de zevkli oynanış sunan Dream Defense’i adından ötürü strateji gerektiren savunma oyunu sanabilirsiniz ancak tam tersine aksiyonun hiç dinmediği soluksuz oynanış sunan bir iOS yapımı. Oyuncak ayıyı odasına gelen karabasan ve şeytani güçlerden korurken ateş etmedik bir saniyeniz bile olmuyor. Akın akın üzerinize gelen düşmanları savuşturmak için adeta aksiyonun dibine vuruyorsunuz.

Tüm silahları ustalıkla kullanabilen kahraman oyuncak ayımız yerinden durduğundan bize sadece hedef alıp vurmak kalıyor. Sol yandan silah seçimi yapabiliyor, sağ üstten de özel silahlarımızı kullanıyoruz. Üst noktadan da kendimiz ve düşmanlarımızın sağlık durumunu takip ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream Warrior

    Dream Warrior mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Defense 39

    Defense 39 bolca heyecan sunan bir aksiyon-strateji oyunudur
  • Infinity Defense

    Infinity Defense, güçlü silahlar kullanarak kendi bölgenizi düşmanlardan savunmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • City Defense APK

    City Defense APK ile şehri istila etmeye çalışan düşmanlara karşı mücadele edeceksiniz.
  • Tiny Defense

    Tiny Defense, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz müthiş ve eğlenceli savunma oyunlarından bir tanesidir.
  • Line Of Defense Tactics

    Line Of Defense Tactics çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Epic Defense

    Epic Defense, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel kule defansı oyunlarından bir tanesidir.
  • Final Fury: War Defense

    Final Fury: War Defense oldukça eğlenceli bir Android oyunudur