Dream League Soccer 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
4,191 TOPLAM İNDİRME
278 MB DOSYA BOYUTU

Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!

Dream League Soccer 2020, Android telefonlarda oynanabilen en iyi futbol oyunlarından biri. 2020 sezonu yepyeni görünüm ve özelliklerle geliyor. Dream League Soccer 2020 APK veya DLS 20 APK olarak veya Google Play'den ücretsiz indririlebilir.

Yeni animasyonlar ve geliştirilmiş yapay zeka sayesinde mobildeki en sürükleyici online futbol oyunu.

Dream League Soccer 2020 APK İndir

Hareket yakalama teknolojisiyle oluşturulan 3D vuruşlar, top çalma hareketleri, sevinçler ve kaleci hareketleri oyuna benzersiz bir gerçekçilik katıyor. Geliştirilmiş yeni grafik motoru sayesinde takımlar hiç olmadığı kadar güzel görünüyor. Her zamanki gibi FIFPro lisanslı oyuncu arasından rüya takımınızı oluşturup dünyanın en iyi futbol takımlarına karşı yeşil sahada mücadele ediyorsunuz. 3500’ün üzerinde oyuncu var. Teknik direktörlerle oyuncuların teknik ve fiziksel yeteneklerini geliştirebiliyor, Temsilci ve Yetenek Avcılarını kullanarak transfer döneminde oyuncu arayışına giriyorsunuz. Kendi stadyumunuzu bile inşa edebiliyorsunuz. Hatta stadyumunuza sağlık, ticari, eğitim tesisleri kurabiliyorsunuz.

DLS 20 APK Android oyun özellikleri

  • FIFPro lisanslı futbol
  • Gerçekçi oynanış ve akıcı kontroller
  • Oyucularınızı geliştirerek onları efsane oyunculara dönüştürün
  • Kendi stadyumunuzu ve tesislerinizi inşa edin
  • Dream League online ile dünyaya meydan okuyun
  • Gerçek zamanlı 11’e 11 maçlarda dünyaya meydan okuyun
  • Oyuncularınızı geliştirmek için yetenek avcıları, temsilciler ve koçları alın

 

Erkan Calp

Dream League Soccer 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
504 TOPLAM İNDİRME
326.6 MB DOSYA BOYUTU

Dream League Soccer 2020 iOS: Mobildeki en çok indirilen ücretsiz futbol oyunu

Dream League Soccer 2020, FIFPro lisanslı futbol oyunu olarak mobil platformda öne çıkıyor. 3500’ü aşkın lisanslı futbolcudan rüya takımınızı kurup dünyanın dört bir yanından Dream League Soccer oyuncularıyla mücadeleye giriyorsunuz. Kendi stadyumunuzu ve tesislerinizi (sağlık, ticari, antrenman, konaklama) inşa edebileceğiniz bir futbol oyunu Dream League Soccer. 2020 sezonunda grafikler tamamen yenilendi, oynanış geliştirildi.

Mobilde FIFA, PES kadar popüler olan Dream League Soccer, 2020 sezonunu açtı! Luis Suarez ve Gareth Bale gibi yıldız oyuncularla sözleşme imzalayarak hayalinizdeki takımı oluşturuyor, oyuncularınızı geliştiriyor, kupa mücadelesinde yer alıyorsunuz. Düzenli etkinlikler de düzenleniyor, muhteşem ödüller dağıtıldığından kesinlikle katılmanızı öneririm. Teknik direktörleri kullanarak oyuncularınızın teknik ve fiziksel yeteneklerini geliştirme, Temsilci ve Yetenek Avcılarının yardımıyla transfer zamanı en yetenekli oyuncular bulma, kendi stadyumunuzu ve tesislerinizi inşa etme şansına sahipsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Dream League Soccer 2022 APK

    Dream League Soccer 2022 sezonu başladı! Dream League Soccer 2022 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!
  • Dream League Soccer 2023 APK

    Dream League Soccer 2023 APK, sevilerek oynanan ve en iyi mobil futbol oyunları arasında yer alan bir futbol kariyer oyunudur.
  • Mobile Soccer League (MSL) APK

    Mobile Soccer League APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen futbol oyunudur. MSL APK, kolay oynanışlı eğlenceli futbol oyunu arayanlara tavsiyedir.
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.