Dr.Fone for iOS

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
50,872 TOPLAM İNDİRME

Dr.Fone for iOS isimli bu program sayesinde iPhone ve iPad cihazlarımız üzerindeki silinmiş veya kaybolmuş bilgilerimizi kurtarabiliyoruz.

Dr. Fone for iOS, Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış kapsamlı ve güvenilir bir iOS veri kurtarma programı olarak görev yapıyor.

Bilindiği gibi akıllı telefon kullanıcıları, cihazları üzerinde önemli ve kaybolması durumunda çeşitli problemlere yol açabilecek niteliğe sahip bilgilerini depoluyorlar. Teknoloji her ne kadar gelişmiş olursa olsun bilgilerin daima kaybolma veya silinme tehlikesi var. Teknik sebeplerden veya kişisel hatalardan dolayı silinen bilgileri kurtarmak üzere tasarlanmış olan Dr. Fone for iOS, iPhone ve iPad sahiplerine bu konuda rahat nefes aldıracak bir program.

Dr. Fone for iOS'un en önemli özelliklerinden birisi son derece kolay kullanılabilen bir arayüze sahip olması. Acil durumlar haricinde çok fazla başvurulan bir program kategorisi olmadığı için veri kurtarma programlarına herkes aşina olmayabilir. Fakat Dr. Fone for iOS, veri kurtarma sürecini mümkün olduğunca basite indirgiyor ve kullanıcıların karmaşık işlemlerle vakit kaybetmesine engel oluyor.

Program sayesinde kurtarabileceğimiz dosya ve içerik türleri;

  • Mesajlar
  • Fotoğraflar
  • Videolar
  • Rehber kayıtları
  • Arama tarihçesi
  • Facebook Messenger içerikleri
  • Hatırlatıcılar
  • Notlar
  • WhatsApp tarihçesi
  • Safari bookmark'ları
  • Takvim bilgileri

Programı kullanarak veri kurtarma işlemini gerçekleştirebilmek için öncelikle cihazımızı kablo aracılığı ile bilgisayara bağlamamız gerekiyor. Ardından program üzerinden tarama işlemi yapıyor ve kurtarabileceğimiz programları listeden seçip kurtarma işlemini başlatıyoruz.

Kullanıcı dostu arayüzü, hızlı çalışan altyapısı sayesinde Dr. Fone for iOS, iPhone ve iPad cihazları üzerinde arşivledikleri önemli bilgileri kaybetmek istemeyen kullanıcıların mutlaka göz atması gereken, kötü gün dostu bir program.

Emircan Erdoğan

Dr.Fone for iOS

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,399 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Dr.Fone for iOS programı sayesinde iPhone ve iPad cihazlarımızdan silinmiş olan verileri kolayca kurtarabiliyoruz.

Dr.Fone for iOS, Mac sistemler üzerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir iOS veri kurtarma yazılımı.

Hem iPhone hem de iPad cihazlarla uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmış olan Dr.Fone for iOS sayesine teknik arızalardan veya kişisel hatalardan ötürü silinmiş olan verileri kısa süre içerisinde geri getirebiliyoruz. Üstelik bunu yapabilmek için karmaşık ayarlarla veya sistem dosyalarıyla uğraşmak zorunda kalmıyoruz.

Silinen mesajları, fotoğrafları, videoları, rehber kayıtlarını, WhatsApp mesajlarını, notları, takvim bilgilerini, Facebook Messenger mesajlarını ve diğer formatlardaki dosyaları kurtarmak amacıyla kullanabileceğimiz Dr.Fone for iOS, her seviyeden kullanıcının rahatlıkla faydalanabileceği türden bir program. Peki bu yazılımı tam olarak nasıl kullanıyoruz?

1- Öncelikle iPhone veya iPad'imizi kablosu aracılığı ile bilgisayara bağlamamız gerekiyor.
2- Ardından programı açıyoruz ve analiz işlemini gerçekleştiriyoruz.
3- Son olarak da bulunan dosyalara göz atarak kurtarmak istediklerimizi seçiyor ve kurtarma işlemine başlıyoruz.

Zaten yapmamız gereken her şey açıklayıcı bir anlatım eşliğinde arayüz üzerinde gösteriliyor. Bu şekilde hata yapma riski sıfıra indirgenmiş. Başarılı bir çalışma altyapısına sahip olan Dr. Fone for iOS, kullanıcılar üzerinde paniğe sebep olan ve hatalı hareketler yapmalarına yol açan durumlarda onlara yardımcı olmak üzere tasarlanmış kusursuz bir yardımcı olma niteliği taşıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Partition Recovery

    Magic Partition Recovery disk bölümü kurtarma programı, FAT ve NTFS disklerden kaybolan ve silinen dosyaları geri getirmenize yardımcı olur.
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • iMyFone D-Back iPhone Data Recovery

    iPhone ve iPad için gelişmiş veri kurtarma programı
  • Recuva

    Recuva kullanımı çok kolay ücretsiz veri kurtarma programıdır. Recuva ile silinen dosyaları geri getirmek zahmetsizdir.
  • Recoverit

    Recoverit, Windows PC kullanıcıları için veri kurtarma programıdır. Silinen dosyalarınızı, fotoğraf ve videolarınızı, müziklerinizi kurtarabilirsiniz.
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • UltFone iOS Data Recovery

    UltFone iOS Data Recovery, iPhone veri kurtarma ve onarımı programıdır.