Drift City Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Drift City Mobile güzel görünüme sahip bir yarış oyunudur

Drift City Mobile yüksek hızda yarışma keyfini heyecanlı drift hareketleriyle birleştiren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Drift City Mobile'da HUV adlı kötü niyetli örgüte karşı savaşan sürücüleri yönetiyoruz. Bu iş için araçlarımıza atlayarak asfalt yollara çıkıyoruz ve HUV araçlarını avlıyoruz. Yarışlarda yol alırken çılgın yanlama hareketleri yapabiliyoruz. Ayrıca yoldaki altınları toplayarak para kazanabiliyoruz.

Drift City Mobile'deki uarışlarda bolca aksiyon bizi bekliyor. Bu yarışlarda diğer araçlara çarparak onları geçici olarak yarış dışı bırakıyoruz ve avantaj kazanıyoruz. Ayrıca oyunda nitromuzu kullanarak süper hızlara çıkabiliyoruz. Nitromuzu ters yönde hızlı bir şekilde giderek, işaretlenmiş alanlarda drift yapmaya başlayarak ve diğer araçların yarından yakın bir şekilde geçerek doldurabiliyoruz.

Drift City Mobile'in grafikleri göze hoş görünüyor. Farklı yarış alanları, araç modifiye seçenekleri, online olarak diğer oyunculara karşı yarışabilme imkanı oyunda bizi bekleyen diğer özellikler.

Can Erdil Şentürk

Drift City Mobile

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Drift City Mobile, drift tutkunlarının başından kalkamayacakları nitelikte eğlenceli bir oyun.

Drift City Mobile, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir drift oyunu olarak dikkatlerimizi çekti.

Drift oyunları oynamaktan keyif alıyor ve bu kategoride kaliteli bir oyun deneyimi yaşatabilecek düzeyde olan seçeneklere göz atıyorsanız Drift City Mobile listenizde bulunması gerekenlerden biri.

Öncelikle oyunun ücretsiz olmasına rağmen son derece zengin ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunduğunun altını çizmemiz gerekiyor. Oyunun en büyük artılarından birisi, dünya çapındaki oyuncuları bir araya getirerek kendi aralarında çekişmeli yarışlar yapabilmelerine imkan vermesi. Bu sayede tanımasak dahi farklı kişilerle bir araya gelerek drift yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz.

Oyunda tam tamına 180 farklı araba mevcut ve bunların her biri farklı teknik özelliklere sahipler. Hatta yarışları kazandıkça araçlarımızı upgrade ederek daha yüksek performansa kavuşmalarını sağlayabiliyoruz.

Bir yarış oyunu olarak Drift City Mobile son derece iyi işlere imza atmış. Eğlenceli ve kaliteli oyun yapısıyla kısa sürede yüksek başarı elde edebilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max City APK

    Drift Max City APK, yüksek performanslı arabalarla gerçekçi asfalt pistlerde yarıştığınız araba yarışı oyunu.
  • City Drift

    City Drift mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Night City Tokyo Drift

    İşgalçi robotlara karşı ninja aracınıza binin ve düşmanlarınızı öldürün.
  • Need for Speed APK

    Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.