Drift Draft Destroy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
445 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Drift Draft Destroy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online yarış oyunudur

Drift Draft Destroy, Dolmuş Driver gibi başarılı oyunlarıyla tanıdığımız Türk oyun geliştiricisi Gripati'nin yayınlamış olduğu yeni yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir online yarış oyunu olan Drift Draft Destroy, ya da Türkçe adıyla Vur Kır Parçala'da sadece yarışmıyoruz, bir yandan da savaşıyoruz. Oyun yarış ve aksiyonu eğlenceli ve başarılı bir şekilde birleştiriyor. Oyunda bir yandan spor arabamızla son sürat ilerlerken ve keskin virajları driftleyerek alırken diğer yandan da silahlarımızı kullanarak rakiplerimizi yavaşlatmaya ve geride bırakmaya çalışıyoruz. Benzer şekilde biz de rakiplerimizin ateşinden kaçmaya çalışabiliyoruz.

Yüksek heyecan ve adrenalin dolu bir yarış oyunu olan Drift Draft Destroy'da oyuncular internet üzerinden diğer oyuncularla eşleşebiliyorlar. Bu sayede yarışlar sırasında bolca rekabet ve heyecan yaşanabiliyor. Oyun içerisinde 4 farklı yarış arabası seçeneğine sahibiz. Kuşbakışı kamera açısıyla oynanan oyunda yarışırken yol üzerindne bonusları toplayabiliyoruz. Bu bonuslar bize füze, mayın, meteor gibi saldırı seçenekleri vermekte.

Drift Draft Destroy kolay bir şekilde oynayabileceğiniz, güzel grafiklere sahip olan ve bolca aksiyon içeren bir yarış oyunu olarak özetlenebilir.

Can Erdil Şentürk

Drift Draft Destroy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME

İzometrik kameradan oynayabileceğiniz ücretsiz bir multiplayer araba yarışı oyunu olan Drift Draft Destroy Türk ekip Gripati'nin bir eseri.

Türkiye'nin sevilen ve uluslar arası mobil oyun arenasında da yavaş yavaş isim yapmaya başlayan Gripati ekibinin hazırladığı yeni bir oyun olan Drift Draft Destroy ile atari salonları klasiklerine geri dönüyoruz. Off Road Racing tarzı izometrik bir kamera açısıyla bizi karşılayan oyunda bir nebze olsun daha fazla asfalt ile karşı karşıyayız.

Tombul ve karikatüristik araba tasarımları sevimli bir hava yakalamayı başaran oyun, büyük küçük herkesin eğlenebileceği tarzda bir oyun olmakta geri kalmıyor. Vitesin, frenin ve sağlık barının olmadığı bu oyunda arabanızı amansız virajlardan kaydırarak ve rakip araçlara hasar vererek başarıya uzanan yola ulaşmasını sağlıyorsunuz. iPhone ve iPad için çıkan bu çekişmeli oyun online modu sayesinde 4 kişinin aynı anda oynayacağı bir kapışma sahasına dönüyor.

4 farklı araba seçeneği bulunan oyunda ruhunuzu yansıttığını düşündüğünüz arabalardan birini seçebilirsiniz. Öte yandan birbirinden görüntü olarak oldukça farklı olan araçların bu denli hızlı ritmli bir oyunda kolay ayırt ediliyor olması multiplayer oyun deneyimleri için büyük bir avantaj. Game Center sayesinde lider tabelasını takip edip Total Destroy gibi modları da oynayabiliyorsunuz.

Ücretsiz bir oyunun sunabileceği eğlencenin miktarından şüphe duyuyorsanız bu oyunu kendinize ve arkadaşlarınıza yüklediğinizde fikriniz büyük ihtimalle değişecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu