Drift Girls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Drift Girls ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil yarış oyunudur

Drift Girls oyunculara drift yapma yeteneklerini sergileme imkanı veren bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir drift oyunu olan Drift Girls'de yarışarak rakiplerini yenmeye ve şehrin en havalı kızlarıyla çıkmaya çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Oyundaki yarışlarda rakiplerimizle karşılaşırken keskin virajları en hızlı şekilde drift yaparak almamız ve rakiplerimizi geride bırakmamız gerekiyor. Yarışları kazandıkça güzel kızlar aracımıza binerek bizimle birlikte drift yapmak istiyorlar.

Drift Girls'de yarışları kazandığımızda elde edeceğimiz parayla aracımızı geliştirebiliyor, yeni parçalar satın alabiliyor ve motoruna ince ayar yapabiliyoruz. Ayrıca bize eşlik eden güzel kızlar için yeni kıyafetler satın alabiliyoruz. Bize eşlik eden drift kızları sadece görüntüde kalmıyor, bizim yarış performansımızı da artırabiliyor. Bunun için onları mutlu etmemiz ve onlara ilgi göstermemiz gerekiyor.

Drift Girls'ün güzel grafiklere sahip bir oyun olduğu söylenebilir. Oyunda nitroya da yer veriliyor ve nitroyu kullanarak driftlerinizi daha da çılgın hale getirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Drift Girls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Drift Girls, hem yarışlara katılabileceğimiz hem de kızlarla buluşma deneyimi yaşayabileceğimiz bir oyun.

Drift Girls, araba yarışlarına ve drifte merakı olan oyunseverlerin hoşuna gidecek türden bir mobil oyun. Hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimizin altını çizmeden geçmeyelim.

Oyunun son derece ilginç bir tema kurulu olduğunu söylemeliyiz çünkü hem yarış hem de kızlarla flörtleşme gibi farklı konuları kombine ediyor. Oyunda yarışlara katıldıktan sonra drifte merakı olan kızlarla tanışabiliyor ve birlikte vakit geçirebiliyoruz. Oyunun özü buluşma simülasyonu üzerine kurulu fakat kızlarla buluşabilmek için gereken üne yarışlara katılarak kavuşuyoruz.

Oyunda gerçekçi grafiklere ve son derece iyi çalışan kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Yarışlar esnasında aracımızı zorlanmadan kontrol edebiliyoruz. Ekranın solunda ve sağında drift tuşları bulunuyor. Bunlara bastığımız anda aracımız kaymaya başlıyor ve eş zamanlı olarak puan topluyoruz. Drift ne kadar uzun sürerse puanımız da o kadar artıyor. Yüksek puanlar aldıkça daha fazla kız tarafından fark edilmeye başlıyoruz.

Tuhaf bir yapıya sahip olduğu için oyunu denemenizi öneriyoruz çünkü benzerine çok fazla rastlamadığımız bir tür. Ücretsiz olarak sunulması da tercih sebebi olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu