Drift WK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Drift WK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir drift yapma oyunudur.

Drift WK, araba oyunlarını seven kullanıcıların eğlenceli vakit geçirebileceği bir drift yapma oyunu olarak oldukça başarılı diyebilirim. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, her yaştan kullanıcının hoşuna gidecek özellikler bulunuyor. Daha iyi seviyeye gelebilmek için kendinizi geliştirmeniz gereken Drift WK oyununa biraz daha yakından bakalım.

Öncelikle grafiklerden bahsetmek istiyorum. Üç boyutlu grafiklere sahip oyun kendi klasmanındaki diğer oyunlara nazaran mükemmel değil ama tatmin edici bir niteliğe sahip. Gerçekçi bir sürüş ve drift keyfi yaşamanız için yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum. Yerli yapımcıların desteklenmesi açısından da başarılı bulduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.

Oynanışa gelince, drift kralı olmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Gerçekçi bir sürüş keyfi yaşayacağınıza emin olun. Hem eğlenerek vakit geçirecek hem de rekabet ortamının tadına bakacaksınız. Rakiplerinizden daha fazla puan toplayıp bölgeleri ele geçirmemiz gerekiyor. Her yarışta daha zorlu rakiplerle karşılaşıyoruz. Buradan kazandığımız puanlarla yeni arabalar alabiliriz. Ayrıca 14 farklı harita ve 8 farklı araç türü olduğunu da söylemeliyim. İlerleyen dönemlerde gelecek güncellemelerle oynanış ve yenilikler daha iyi hale gelecektir.

Eğer drift yapmayı seviyorsanız Drift WK oyununu ücretsiz indirebilirsiniz. Bu alanda farklı bir tat arayanları fazlasıyla memnun edecektir.

Gökhan Abay

Drift WK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Drift WK, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir drift yapma oyunudur.

Drift WK, drift yapmayı seven kullanıcıların ve araba meraklılarının hoşuna gidecek bir drift yapma oyunu. Bu alandaki rakiplerine kıyasla çok çok iyi olmasa da beğeneceğiniz özelliklerin bulunduğu bir yapım olan oyun, Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda oynanabiliyor. Her yaştan insanın eğlenceli vakit geçireceğini düşündüğüm Drift WK, rekabetçi bir yapıda olmasıyla da beğenimi kazandı diyebilirim.

Gerek oynanış olarak gerekse grafik açısından tatmin edici nitelikte özellikleri bulunan Drift WK, yerli bir oyun olarak oldukça başarılı niteliklere sahip. Üç boyutlu grafiklerin varolduğu oyun, gerçekçi bir sürüş ve drift yapma deneyimini mümkün olduğunca yaşatmaya çalışıyor. Rekabetçi yapıdan kastım ise rakiplerimizden daha fazla puan toplayarak bölgeleri ele geçirmeye çalışıyoruz. Her yarış sonrasında rakiplerimiz zorlaşıyor ve daha iyi olabilmek adına topladığımız puanlardan yeni araçlar almamız gerekiyor. Araç modellemelerinin de gerçekten iyi olduğunu söyleyebilirim. Yeni bölgeler kazanarak çıtayı yükseltmeye devam etmelisiniz.

Özellikleri:

  • Gerçekçi sürüş ve drift yapabilme imkanı
  • 3D grafikler
  • 8 farklı araç
  • 14 farklı harita

Drift yapmayı seviyor ve yerli bir yapıma destek olmak istiyorsanız Drift WK oyununu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu türdeki oyunlarda farklılık arayanların beğeneceğini düşünüyorum. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu