DROP NOT!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

DROP NOT!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda aşağı düşmeden bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan DROP NOT!, birbirinden farklı bölümlere ve karakterlere sahip bir oyun olarak dikkat çekiyor. Zorlu iklim şartlarında geçen oyunda bir küpü yuvarlayarak ilerlemeye ve bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Zevkli bir şekilde oynayabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve aşağı düşmeden ilerlemeye çalışmalısınız. Birbirinden zorlu 30'dan bölüme sahip olan oyunda 5 farklı dünyada mücadele ediyorsunuz. Kolay kontrollere ve zevkli bir kurguya sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor

Zorlu görevlere sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyabilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Zorlu engenllere sahip olan oyunda başarılı olmak için her seferinde doğru yolu bulmanız gerekiyor. Telefonu yatay ya da dikey bir şekilde tutarak oynama imkanı sunan DROP NOT!, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Hoş grafiklere ve etkileyici seslere sahip olan oyunu sakın kaçırmayın.

DROP NOT! oyununu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

DROP NOT!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

DROP NOT!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

DROP NOT!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda aşağı düşmeden ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan DROP NOT!, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli bir kurguya sahip olan oyunda karakterinizi küpler üzerinde ilerletiyor ve bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Zorlu düşmanlara ve engellere sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda farklı dünyalarda oynayabiliyor ve harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Oyundayken dikkatli olmalı ve aşağı düşmeden ilerlemelisiniz. Yüksek kaliteli grafiklere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Dikkatli olmanızı gerektiren oyunda birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Zorlu engellerin ve farklı karakterlerin yer aldığı oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız DROP NOT! oyununu mutlaka denemelisiniz.

DROP NOT! oyununu iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Physics Drop

    Physics Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Drop Out!

    Drop Out!, düşen topu platformlar arasından geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • The Giant Drop

    The Giant Drop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Monument Drop

    Monument Drop, küpü engellere değdirmeden platforma düşürmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Drop Block

    Drop Block, Android cihazlarınızda reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceğiniz harika bir oyun.
  • Death Drop

    Death Drop ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Oyunda gökyüzünden atlayan bir karakteri kontrol ediyoruz.
  • Portal Drop

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Drop the Ball!

    Renkli topların yukarı çıkmasına izin vermeyin.