DS File

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Synology NAS cihazlarınız üzerinde dosya yönetimi işlemlerini gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz Android uygulaması.

DS File uygulaması, Synology marka NAS cihazı kullananların Android cihazlarında sahip olmaları gereken uygulamalardan bir tanesi. DiskStation modelleri üzerinde bulunan dosya ve klasörleri kolayca görmenizi ve işlemler gerçekleştirmenizi sağlayan uygulama, böylece dışarıda bile olsanız internet bağlantınız olduğu sürece dosyalarınıza erişim sağlamanıza imkan tanıyor.

Dilerseniz NAS cihazınızda depolanmış olan dosyaları mobil cihazınıza indirebilir, böylece internet bağlantınız olmadığında da onlara erişebilirsiniz. Cloud Station özelliğini aktifleştirirseniz PC ve MAC bilgisayarlarınıza dosya senkronizasyonunu da otomatik olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Uygulamanın temel nitelikleri arasında şunlar yer alıyor;

  • NAS cihazınız üzerindeki dosyalara erişmek ve yönetmek
  • Medya dosyalarını direkt olarak görüntüleyebilmek
  • Döküman açmak ve kaydetmek
  • Çevrimdışı dosya indirme özelliği
  • Güvenli bağlantı seçenekleri

Her ne kadar son yıllarda Dropbox gibi bulut hizmetleri popüler hale gelseler de, pek çok kullanıcı verilerinin sadece kendi cihazlarında saklanmasını istiyor. Dolayısıyla DS File ve Synology NAS cihazları bunu gerçekleştirebilmek için iyi birer alternatif haline geliyorlar.

Yiğit Ekim Demir

DS File

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
12.3 MB DOSYA BOYUTU

DS File'ı kullanarak Synology DiskStation NAS cihazlarınız üzerindeki dosyalarınıza iPhone ve iPad'ler üzerinden kolayca erişebilirsiniz.

DS File uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve Synology DiskStation NAS cihazlarınızda yer alan dosyalara en kolay yoldan erişim sağlayabileceğiniz ücretsiz ve resmi bir uygulama. İstediğiniz yerden NAS depolama cihazınızda yer alan dosyalarınıza hemen ulaşabiliyor ve dilerseniz görüntüleme, düzenleme ve dosya organizasyonu gibi tüm işlemlerinizi hemen tamamlayabiliyorsunuz.

Uygulama hem dosyalarınızı görmenize hem de düzenlemenize imkan tanıyor. Medya dosyalarınızı direkt olarak görüntüleyebilmenin yanında dökümanlarınızı da açabiliyor ve böylece nerede olursanız olun internet bağlantınız olduğu sürece işlerinizi devam ettirebiliyorsunuz.

Eğer gideceğiniz yerde internet bağlantınızın olmayacağını düşünüyorsanız, dosyalarınızı mobil cihazınıza indirebiliyor ve böylece offline olarak çalışmaya devam edebiliyorsunuz. HTTPS güvenli bağlantı seçenekleri desteği sayesinde NAS'ınız ve iOS cihazınız arasındaki veri transferi güvenliği de kolayca sağlanıyor.

Çevrimiçi dosya depolama servislerine güvenmiyor ve dosyalarınızı kendi NAS cihazlarınız üzerinde tutmaya sıcak bakıyorsanız DS File Synology NAS cihazı sahipleri için elzem uygulamalardan bir tanesi haline geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • File Manager (File Transfer)

    File Manager (File Transfer) mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Fast File Transfer

    Fast File Transfer, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • Super File Manager

    Super File Manager mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Plutoie File Manager

    Android cihazlarınızda alternatif bir dosya yöneticisi uygulaması istiyorsanız, Plutoie File Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Portal - Wifi File Transfers

    Portal - Wifi File Transfers ücretsiz ve limitsiz olarak kullanabileceğiniz bir dosya transfer uygulamasıdır
  • File Commander

    File Commander uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki dosyaları kolayca yönetebilirsiniz.
  • File Converter

    File Converter sayesinde farklı dosya türleri arasındaki dönüştürme işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • File Explorer

    File Explorer uygulaması, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanılabilecek bir dosya ve dizin yönetimi uygulaması.