Dude On Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Dude On Fire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Dude On Fire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Uzay temasında geçen oyunda tek amacınız karşınıza çıkan engellerden kaçmak.

Sonsuz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Dude On Fire'da işiniz oldukça zor. Karşınıza çıkan engellerden kaçtığınız ve yüksek skorlara ulaşmaya çalıştığınız bir oyun olan Dude On Fire ile eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz. Tehlikeli tuzaklar, havadan düşen meteorlar ve farklı dünyasıyla Dude On Fire sizleri bekliyor. Oyunun kontrolleri oldukça basit ve oynaması ise oldukça kolay. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve yüksek skorlara ulaşmalısınız. Ayrıca oyundad farklı karakterler arasından seçim yapabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz.


Basit kontrolleri, zevkli kurgusu ve farklı mekanizmasıyla bağımlılık yapan Dude On Fire'ı mutlaka denemelisiniz. Can sıkıntınızı alacak bir oyun olan Dude On Fire'ı sakın kaçırmayın.

Dude On Fire oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Dude On Fire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
40.6 MB DOSYA BOYUTU

Dude On Fire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Dude On Fire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz beceri oyunudur. Farklı dünyalarda geçen oyunda amacınız engellerden kaçmak ve yüksek skorlara ulaşmak.

Mobil telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak karşımıza çıkan Dude On Fire'da engellerden kaçmaya çalışıyor ve yüksek skorlara ulaşıyorsunuz. Basit oynanışı ve farklı kurgusuyla eğlenceli bir oyun olan Dude On Fire'da çok eğleniyorsunuz. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunu oynayabilmek için tek parmağınız yeterli oluyor. Oyunda ilerlemek için ise dikkatli olmalı ve karşınıza çıkan engellerden kaçmalısınız. Oyunda yer alan farklı karakterlerden birini de seçebiliyor ve oyuna renk getirebiliyorsunuz. Havadan düşen meteorlar, tehlikeli tuzaklar ve bağımlılık yapıcı etkisiyle Dude On Fire sizleri bekliyor.

Farklı dünyalarda geçen oyunda yapmanız gereken tek şey dikkatli olmak ve engellerden kaçmak. Bu nedenle canınızın sıkıntısını geçirmek için Dude On Fire'ı tercih edebilirsiniz. Eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayacak Dude On Fire'ı sakın kaçırmayın.

Dude On Fire oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Fire

    Moto Fire, Android tabletlerimiz üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon ve beceri odaklı bir motosiklet oyunu.
  • Fire Balls 3D

    Hedefiniz tam karşınızda! Nişan alın, topu gönderin.
  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
  • Fire Gun

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Time Dude

    Daha önce prehistorik dönemde uçak oyunu oynamadıysanız Time Dude ile bunu denemenin tam sırası.
  • Angry Dude Simulator

    Angry Dude Simulator, Türkçe seslendirmeli açık dünya yaşam simülasyonu oyunu.
  • Dude Perfect

    Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • Dude Perfect 2

    Dude Perfect 2, boş zamanlarda keyifli vakit geçirmek isteyen herkesin denemesi gereken bir basketbol oyunu.