Dumb Ways to Die: Superheroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die: Superheroes Android İndir: Serinin son oyununda karakterlerimiz birer süper kahraman

Dumb Ways to Die: Superheroes, mobil platformda en çok oynanan arcade oyunlardan Dumb Ways to Die serisinin son üyesi. Serinin yeni oyununda fasulye karakterlerimiz süper kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Şehirde başlarına gelmedik şey kalmayan kahramanlarımızı yalnız bırakmayın; hemen Dumb Ways to Die: Superheroes oyununu Android telefonunuza indirin, tehlikeli maceraya dahil olun.

Mobilde seriye dönüşen ücretsiz ve popüler oyunlardan biri Dumby Ways to Die. Son olarak Dumb Ways to Die: Superheroes adıyla karşımıza çıkan oyunda fasulye karakterlerimiz şehre iniyor. Maske, çizme, pelerin ile tam bir süper kahraman gibi görünen karakterlerimiz gece-gündüz şehrin çatılarında mücadele ediyor. Tırmanıyorlar, sürünüyorlar, sallanıyorlar, zıplıyorlar, koşuyorlar, engellerden kaçıyorlar…İlerledikçe yeni fasulyeler oyuna dahil oluyor. Alev makinelerinden lazer robotlara arı kovanlarına birbirinden tehlikeli engeller onları bekliyor.

Dumb Ways to Die: Superheroes Android Arcade Oyun

  • Kazanmak için fasulyeleri yarıştırın, gerçek süper kahraman tarzında!
  • Bölümleri geçmek için fasulyelerin süper kahraman güçlerini kullanın!
  • Kolay oyun kontrolleri - Koşmak için basılı tutun, durmak için bırakın!
  • Üç boyutlu kamera takibi ile sinematik destansı engelli yollar
  • Komik tarzda konuşma balonları

 

Erkan Calp

Dumb Ways to Die: Superheroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
254.7 MB DOSYA BOYUTU

Dumb Ways to Die: Superheroes iOS İndir: Süper kahramanlar bu kadar komik olabilir!

Dumb Ways to Die: Superheroes, Android ve iOS iki platformda da en çok indirilip oynanan seri oyunlardan. Arcade türünde mobil oyunda fasulyeden karakterlerin yerine geçiyor, gülerek oynamanın keyfini sürüyorsunuz. Popüler serinin bu oyununda karakterlerimiz süper kahraman kılığında. Maskeleri, çizmeleri, pelerinleriyle tam bir süper kahraman olarak karşımızdalar. Oyunu hemen indirin, onlara katılın! iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyun hem iPhone hem de iPad’de oynanabiliyor.

Seri haline gelen popüler mobil oyunlardan Dumb Ways to Die’ın sonuncusu fasulye karakterler süper kahraman olarak karşımıza çıkarıyor. Şehrin çatılarında yarışıyorlar. Tırmanma, sürünme, sallanma, zıplama, koşma, engellerden kaçma… her türlü hareketi ustalıkla yapıyorlar. Bölüm bazlı ilerleyen oyunda seviye atlayarak, hedeflere ulaşarak yeni fasulyeleri oyuna dahil ediyorsunuz. Her fasulyenin özel süper gücü var, bölümleri geçmek için onları kullanmanız gerekiyor. Bu arada kontroller çok basit; basılı tutarak koşuyor, bırakarak duruyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dumb Ways to Dash!

    Dumb Ways to Dash! Android İndir: Popüler serinin yeni oyununda yarışıyoruz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Dumb Ways to Die 3: World Tour

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Dumb Ways to Die 3: World Tour mobil oyununda haylaz fasulyeleri gittikleri her yerde dizginlemeniz gerekiyor.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • Dumb Ways to Die

    Dumb Ways to Die, Android cihazlarınız üzerinde oynadıkça bağımlısı olacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Ride or Die

    Bhad Bhabie'nin arabalarını bulun.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu