Dungeon Hunter Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.

Dungeon Hunter Champions, Gameloft’un Android platformuna ücretsiz çıkardığı aksiyon rpg türünde yeni oyunu. Gerçek zamanlı 5’e 5 kapışma, Co-Op, boss savaşları içeren Campaign modu ile gelen mobil rol yapma oyunu, Türkçe dil desteğine sahip olmasıyla da benzerlerinden ayrılıyor. Bu türü seviyorsanız kaçırmayın derim!

Gameloft’un olmasıyla binlerce oyuncunun katılacağı aşikar olan online rpg oyunu Dungeon Hunter Champions, multiplayer (çok oyunculu) modu ağır basan ancak görev odaklı ilerlemeyi seven oyunculara da hitap eden kaliteli bir yapım.

Capcanlı detaylı grafikleriyle kendisine çeken rol oyununda beşerli takımlar halinde savaşıyorsunuz. Savaş esnasında kendilerine has yetenekleri olan ve oyun stiline sahip, geliştirilebilir, evrenin farklı köşelerinden şampiyonlar çağırıp ortamı alevlendirebiliyorsunuz. Herkesin sıralama için mücadele ettiği 5’e 5 savaşlar öne çıksa da ilerlemeli mod da oldukça keyifli. Campaign moduna geçtiğinizde yaratıklar ve acımasız düşmanlara karşı mücadele ediyorsunuz. Efsane savaşçı unvanını almak için en güçlü yaratıklarla kapışıyorsunuz.

Erkan Calp

Dungeon Hunter Champions

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
1.4 GB DOSYA BOYUTU

Gameloft'un yeni aksiyon rpg oyunu

Dungeon Hunter Champions, Gameloft’un olmasıyla mobil platformda öne çıkan aksiyon rol yapma (action rpg) oyunu. Geliştiricinin tüm oyunları gibi  cihazların gücünü ortaya çıkaran üst seviye grafikler sunuyor. Rol oyunlarını seviyorsanız hemen iPhone / iPad cihazınıza ücretsiz indirin ve zindan avcıları arasına katılın.

Gerçek zamanlı 5’li takımlar halinde savaş, Co-Op, boss’larla kapışma dahil bir rpg oyununda olması gereken tüm modları sunan Dungeon Hunter Champions, grafik ve oynanış kalitesinin yanında Türkçe dil desteğiyle gelmesiyle öne çıkıyor. Fantastik rpg oyunlarının en büyük eksiğini kapatan yapımda ister tek başınıza, ister diğer oyuncularla birlikte, isterseniz de dünyanın en iyi rpg oyuncularına karşı savaşabiliyorsunuz. Kontrolünüzde olan karakterler oyunun adından da anlayacağınız üzere tarihe adını yazdırmış önemli isimler; kahramanlar. Çoklu evrenin her köşesinden gelen şampiyonların her biri kendine özgü yetenek ve oyun stiline sahip olmakla birlikte savaştıkça gelişiyorlar.

Dungeon Hunter Champions Özellikleri:

  • Binlerce oyuncuyla birlikte mücadele edin.
  • 10 savaşçının bir araya geldiği zindanlara girin.
  • Yüzlerce şampiyon toplayın ve güçlendirin.
  • Destansı savaşlarda mücadeleci boss’larla yüzleşin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • ChronoBlade

    Arcade dövüş, aksiyon RPG türlerine birleştiren harika bir Android oyunu
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Dungeon Champions

    Dungeon Champions, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • HERETIC GODS - Ragnarök

    Aksiyon RPG oyununda Viking'lerin toprağına giriyor, şeytan birlikleriyle savaşıyoruz.
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.