Dungeon Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
365 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Keeper, farklı oyun mekanizması dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.

Dungeon Keeper, Android ve iOS platformları için geliştirilen ve oynadıkça bağımlılık kazandıran bir aksiyon oyunudur. Oyundaki amacınız kendi yer altı sığınağınızı inşa ederek şeytani güçleri yok etmektir. Kule defans oyunu olarak ta belirtebileceğimiz Dungeon Keeper'da tek eksik olan şey kulelerin olmaması. Oyun içerisinde düşmanlarınıza acı çektirebileceğiniz pek çok seçenek mevcut.

Troller, şeytanlar ve büyücülerin hepsi oyunda sizin servisinizde. Düşmanlarınıza kimin patron olduğunu göstermek için ölümcül saldırılarınızı kullanabilirsiniz. Fakat düşmanınıza saldırmak yapmanız gereken tek şey değil. Aynı zamanda kendi defans sisteminizi oluşturarak tuzaklar kurmalısınız. Kendi zindanınızı istediğiniz şekilde tasarlayarak düşmanlarınızı karşılayabilirsiniz.

Düşmanlarınızın zindanlarına saldırılar düzenleyerek onların kaynaklarını toplayabilirsiniz. Tüm kuvvetlerinizi toplayarak düşmanlarınıza saldırıp galip gelmek için mücadele edeceğiniz oyunu, aksiyon severlerin kesinlikle denemesini tavsiye ederim. Aksiyon oyunlarına farklı bir bakış açışı kazandıran Dungeon Keeper'ı Android telefon ve tabletlerinizden oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

Barış YANIK

Dungeon Keeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
86.6 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Keeper, oyuncuların hem saldırı hemde defansın bir arada olduğu farklı bir aksiyon oyununu tecrübe etmesini sağlayan iOS uygulamasıdır.

Dungeon Keeper, aksiyon oyunları kategorisine yeni bir bakış açısı kazandıran ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Kule defansı oyunu olarak nitelendirebileceğimiz Dungeon Keeper'da defansif kuleler inşa etmek yerine, kendi yer altı zindanınızı inşa ediyorsunuz. Zindana yerleştireceğiniz defans sistemleri ve tuzaklar ile birlikte düşmanlarınızı yok etmeye çalışacaksınız. Büyücüler, şeytanlar, troller ve diğer ölümsüz yaratıkların tümü oyun içerisinde sizin hizmetinizde.

Oyunda zindanınızı koruma dışında, düşmanlarınızın kaynaklarını almalısınız. Bunu yapmanız için onların zindanlarına saldırarak yok etmeniz gerekmektedir. Sahip olduğunuz kuvvetleri toplayarak yapacağınız başarılı saldırılardan sonra düşmanlarınızın sahip olduğu kaynakları ele geçirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Şeytani güçler ve büyücülerden oluşan ordunuzu kurmak
  • Düşman kaynaklarını ele geçirmek
  • Düşmanlarınıza acı çektirmek için tuzaklar kurmak
  • Tuzak, ağır ve zehirli silahlarınızı hazırlayarak düşmanlarınızın saldırılarına karşılıklı hazırlıklı olun

Tek taraflı bir oyun olmayan Dungeon Keeper'da, hem saldırı hemde defans yapmanız gerekmektedir. Aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız, Dungeon Keeper'ı iPhone ve iPad'leriniz üzerinden oynayabilmek için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Dungeon Delivery

    Dungeon Delivery, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Stretch Dungeon

    Stretch Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Boss

    Dungeon Boss güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur