Dungeon Rushers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Rushers, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir savaş oyunudur.

Dungeon Rushers, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.

Dungeon Rushers, 2 boyutlu taktiksel RPG oyunu olup, zindan crawler türlerini birleştirir ve bunlar arasındaki dönüşümleri temel alır. Oyun boyunca takımınızı yönetin, tozlu zindanlarınızı yağmalayın, canavar ordularını ezin ve güçlü ekipmanlarınızı zanaat edin ve böylece efsanevi bir maceranın içerisine dahil olun. Hatta yapımcıların tasarladıkları bölümleri beğenmezseniz, girin kendi bölümlerinizi oluşturun ve onlar içinde dövüşün. Oyunda görebilecekleriniz ise şöyle:

  • Epik bir macera boyunca, birçok zindanı keşfedin ve korunan hazineleri yapmalayın.
  • En iyi kahraman kombinasyonunu seçerek kendi takımınızı oluşturun.
  • Kahramanlarınızı daha korkunç kılmak, zafere ulaşmak için onları stratejik bir yere koyun ve kahramanlarınızın becerilerini geliştirin.
  • Altı farklı master'dan oluşan gelişmiş bir sistem sayesinde, yolculuğunuz sırasında toplanan bileşenlerle araçlarınızı kendi başınıza hazırlayın.
  • Kendi zindanlarınızı en ince ayrıntısına kadar tasarlayın. 

Ramazan Tugay Kahraman

Dungeon Rushers

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
353 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Rushers, iOS işletim sistemi üzerinde oynanabilen bir tür rol yapma savaş oyunudur.

Dungeon Rushers, iPhone ve iPad üzerinde çalışabilen bir tür savaş oyunudur.

Mi-Clos Studios tarafından geliştirilen Dungeon Rushers, sıra tabanlı dövüş sistemiyle oldukça kaliteli bir rol yapma oyunu. Oyunda amacımız girdiğimiz çeşitli zindanları en ücra köşesine kadar kontrol etmek ve karşımıza çıkan ne var ne yoksa temizlemek. Girdiğimiz dövüşlerden sonra kazandığımız puanlarla da karakterimizi ve ekibimizi güçlendirebildiğimiz oyunda zırh, silah ve özel güç gibi çeşitli geliştirmelerin sayısı da bir hayli fazla.

Dungeon Rushers'ın dövüş sistemi ise oldukça tanıdık. Sıra tabanlı ilerleyen dövüşlerde, bir siz bir de rakibiniz hasar veriyor. Bu hasarları verirken hangi özelliklerinizi ve güçlerinizi seçeneceğinizi belirtliyor ve öyle saldırıyorsunuz. Kendi zindanlarınızı çizmeye kadar giden birçok fakrlı özelliği bulunan bu oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıda bulunan videodan alabilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Stretch Dungeon

    Stretch Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Delivery

    Dungeon Delivery, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Dungeon Keeper

    Dungeon Keeper, farklı oyun mekanizması dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.